Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPP - TU ZADAJEMY PYTANIA

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Mizard

Wszystko będziesz miał po zainstalowaniu Steama,wystarczy go ściągnąć,zalogować się i ściągnąć ze Steama grę którą miałeś.

@t3ix

Aeq robi screeny ; P

Opublikowano

No własnie patrzylem na allegro tylko ze ja nie chce sie zabardzo bawić w te przelewy bankowe, moze się skusze na to z allegro, dzięki za odpowiedz leci + 

83e6a56c3c295.png

Opublikowano

a ja mam taki problem. Wczoraj zamówiłem steama i sobie aktywowalem konto. Po pobraniu cs i włączeniu gry ustawiłem sobie ustawienia itp. ale gdy wejdę do gry ping utrzymuje sie przy 20ms ale kiedy już strzelam ping idzie do 100, a podczas gdy jest jakaś wieksza strzelanina to ping do 200. Na non steamie jest wszystko dobrze, ping całyczas od 5 do 30 więc nie wiem o co chodzi. Po włączeniu steama skacze mi tak ping.

Mógłby ktoś mi coś doradzić ?

Opublikowano

a ja mam taki problem. Wczoraj zamówiłem steama i sobie aktywowalem konto. Po pobraniu cs i włączeniu gry ustawiłem sobie ustawienia itp. ale gdy wejdę do gry ping utrzymuje sie przy 20ms ale kiedy już strzelam ping idzie do 100, a podczas gdy jest jakaś wieksza strzelanina to ping do 200. Na non steamie jest wszystko dobrze, ping całyczas od 5 do 30 więc nie wiem o co chodzi. Po włączeniu steama skacze mi tak ping.

Mógłby ktoś mi coś doradzić ?

Opublikowano

Witam,

widzialem na jednym forum, ze istnieje jakiś crack, że sie z serwera zrobi neutralny (Steam + Non Steam = Ze dziala na kazde wersji Counter-Strike: Source).

ma go może ktoś lub wie, gdzie go pobrać?

Love+Us+Not+Eat+Us.jpg

Opublikowano

http://www.forums.wiaderko.com/instalacja-cs-s-steam-i-non-steam/240697-aktualizacja-update-counter-strike-source-1-0-0-48-4274-17-08-10-a.html

Patrz tak od połowy posta , tam będzie wszystko opisane co zrobić żeby serwer był ns+s

Opublikowano

Czy mogę w CSS na steam posiadać niestandardowe kolory celownika, np. biały, czarny bądź różowy?

Sprawdź komendę con_color 255 255 255 (cyfry pozmieniaj) Nie wiem czy działa w css.

Opublikowano

To nie będzie działać , możesz z fps banana pościągać skiny , ale jak na serwie jest zblock to bedziesz miał zwykły celownik.

Opublikowano

Siema mam pytanie, sciagneem u wujka csa 1.6 nowa era. Normalnie wszystko dziala, servery wyszyukuje.

Znudzil mi sies ten cs, bo nie dalo sie grac na czitach, wiec sciagnelem zwyklego 1.6 i przy wyszukiwaniu pisze ze nie mam polaczenia z netem, albo zmien jakies filtry. Wie ktos oco chodzi dokladnie ?

Opublikowano

@Miksiu wystarczy wstaswic bind do cfg ..

Tutaj masz bardzo pomocy cfg editor(nie jest moj ale prawa nie sa zastrzezone): http://www.speedyshare.com/files/23956701/2.0.2.456.zip

Kilka stron ktore skanuja pliki nie działają zapewniam plik jets czysty!

@edit Napisz na profilu lub pw jak nie bedziesz umiel sie obsłożyc tym i podaj kolor celownika wtedy ja zrobie bind 4 you.

cooltext534090959.gif
Opublikowano

Ja mam proźbe o ecc 5.2. Używam cs 1.6 nS v35 digitalzone. Mam problem z odpaleniem cheata tzn "nie dziala" mi insert w grze (tak normalnie jest sprawny) nie chce mis ei pokazac menu i to nie tylko w ecc ale tez w inncych cheatach.

Proszę o pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano

witajcie. mam taki problem .. a mianowicie posiadam cs'a NS na win7 i chce odznaczyc opcje "boost microphone gain" w options/voice, lecz kiedy to odznaczam, daje apply i ok wchodze na nowo w ta zakladke i jest z powrotem to samo .. nie wiem co mam zrobic. reinstalowalem cs'a i nic :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...