Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPP - TU ZADAJEMY PYTANIA

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę by ktoś zapodał mi podstawowe mapy do CS'a 1.6, czyli dust2, inferno, train itd...

Proszę ponownie

Dawaj sobie co chcesz mnie to zwisa.

Opublikowano

Siemka

Mam pytanie odnośnie własnego spraya w cs 1.6 Kiedyś wgrałem sobie logo (działało poprawnie) potem zmieniłem je jeszcze 2 razy i teraz już nie mogę ustawić własnego spraya. Robię wszystko tak jak ma być ale spraya nie widać (użyć mogę tylko tych oryginalnych cs'a). Za każdą sensowna odpowiedź dam + lub -

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Na niektórych serwerach nowe spray'e (te wgrywane) są zablokowane i widać tylko podstawowe. Sprawdzałeś na innych lub na botach?

18101299.png

Opublikowano

Siemka mam prośbe o ten karabin : zm4440005.jpg podmienia on ten srebrny karabin.

Szukałem go na fpsbanana.com i na innych ale nie moge znalezc jeśli ktos by miał i by podał linka byłbym wdzieczny

To karabin do cs 1.6

Opublikowano

Dobra tamta prośba wycofana ale mam inna natomiast o ta broń :

w 0:21 Wiem ze taka jest bo kiedyś kolega miał taką bez tego chinskiego clienta. Oczywiście będzie + lub - i 5*
Opublikowano
co trzeba wpisać jak cs 1.6 non steam pyta się o CD KEY'a ??? musze reinstal czy co ??? z góry thx
pisz same duże A

11.jpg

Opublikowano

Nie można. Ns może wchodzić na serwery "NS" lub serwery "NS/S", a na serwery "S" tylko steam.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Witam Mam taki problem gdy zainstalowałem patcha v35 wszystko działą wgrałem spolszczenie lecz mam 1 problem jak dam wszukaj serwery mam to bo rusku chyba i chce to zmienić aby było na polski jak??

Opublikowano

Siema mam takie pytanie czy mozna odzyskac Steam za pomoca klucza steam i kodem serujnym ??

W jakim sensie odzyskać steam? Ktoś ukradł Ci konto? Jak masz pudełko od gry i w środku taką kartkę z cd-keyem to robisz jej zdjęcie (ew. skanujesz) i wysyłasz do valve z prośbą o odzyskanie konta. Jak nie to kupuj nowego albo przez maila.

Opublikowano

Siema mam taki problem mam cs 1.6 z patchem v.23 i nie wiem wlasnie czy sciagac sobie patcha v.32 czy patch v.32 duzo daje? za odpowiedz daje + lub - co wolisz

Nie badz zyla daj - a dam ci co wolisz + lub - Pzdr

Grałem w metina2 ale to gówno gram teraz w Counter Strike jest o wiele lepszy :D

Moje Konto na YouTube !!!

counter-strike.gif

Nie Klikaj spoilera tylko +18 !

babcia.jpg

Opublikowano

gdy włączem vac2 proof i potem cs i pokazuje mi sie taki error "Could Not Inject Dll" o co chodzi i jak temu zaradzic

Nie może wczytać pliku .dll Masz go w tym samym folderze, w którym masz cheata?

Opublikowano
Siema jak zrobić serwer cs:s ns?

szukalem wszedzie nie nie wiem...

Kupić , a pózniej przerobić na ns ;D (Pliki serwerowe ns mam , pisz pw jak chcesz )

Albo postawić na kompie ,ale to wiecej roboty i jak slaby net to lagi ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...