Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPP - TU ZADAJEMY PYTANIA

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

Mam taki błąd jak zaradzić?

---> Please make sure that you have opened the appropriate ports on any firewall you are connected behind

qes.png
Opublikowano

mam problem z czeatami. wczesniej mi normalnie dzialaly. sswh i steam hack. teraz czego bym nie sciagnal to nie dziala. nic w csie nie zmienialem, reinstalki tez nie robilem. Ktos wie jaka moze byc przyczyna?

Opublikowano

Mam problem z badboyem v5. Odpalam, klikam load hack, odpalam csa, wbijam na serva i jest ten WH, wszystko jest takie czerwone i widać przez ściany. Jest też speedhack jak strzele i klikne R. Ale jak klikam ins i del to nie pojawia mi się menu cheata... Więc nie mam jak aima ustawić, jakieś propozycje? Może to dlatego że mam v23 ?? Za pomoc dam limit + lub - jak kto woli.

Opublikowano

Co trzeba zrobić gdy chcę się połączyć z jakimś serwerem i wyskakuje mi coś po angielsku O złej wersji gry?

PS: mam CS Source

7145.png94501195.jpg

7403.jpg19247550.jpg

No nie daj sie prosić , otwórz spojlerek <dirty>

goracalaska.jpg

Opublikowano

@JanKes90 : Zainstaluj patcha.

@Ninja2631 : inny patch, lub spróbuj poprzesuwać strzałkami albo pogrzebać w opcjach w folderze haxa.

@Okok: Może detected haxy?

33ngryq.png

Tak, pewnie wydaje się to wam śmieszne, i zaczniecie mi tutaj protestować, że to nie moja realna fotka, lecz tu się z wami nie zgodzę, to jestem ja przed wyjazdem do Polski .

Opublikowano

czy wiecie jaką przyczyną może być że hack do Cs 1.6 NS (nazwa hacka Ecc 5.2) się nieinjectuje?/Bo wlaczam injector wlaczam Cs ale nic. Mam Winodws 7 i uruchamiam jako administrator

Opublikowano
@JanKes90 : Zainstaluj patcha.
jakiego patcha ?

Zainstalowalem patcha v16 i 17 i dalej tak jest

7145.png94501195.jpg

7403.jpg19247550.jpg

goracalaska.jpg

Opublikowano

Co zrobić jak w CS Source Non Steam jak wybieram create serwer i host name chce wpisać swoje to później w grze mi pisze "unnamed" a zmieniłem na np. "Soldier" i nie działa

7145.png94501195.jpg

7403.jpg19247550.jpg

goracalaska.jpg

Opublikowano

Moja koleżanka ma następujący problem pokazany na screenie:

http://yfrog.com/f/63beztytuu1biip/

Przy uruchamianiu gry jej się to wyświetla. Miał ktoś może taki problem? Steam oraz grę przeinstalowała. Nic to nie dało.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

a co tu wiecej opisywac? poprostu czeaty nie chca mi dzialac. postepuje zgodnie z instrukcja, z reszta wczesniej normalnie wszystkie dzialaly. a tu nagle wciskam f9 i nic nie dziala. sciagam co innego i ten sam problem.

Opublikowano

up@

Wejdź w opcje potem w zakładkę video i będziesz miał gdzieś napis software zmieni go na OpenGL i po problemie.

Opublikowano

Witam 

Wczoraj kupilem sobie steama koles mi aktywował klucz i sciągnąłem csa i gdy wszedl na serwer na tym co grałem wczesniej na ns i pod tym samym nickiem patrze ze są te same staty co z ns, mogło sie tak stac czy mnie oszukali  ? 

83e6a56c3c295.png

Opublikowano

gdy włączam CS'a albo HF wyskakuje mi o to taki błąd :

http://zapodaj.net/fbebf39b78c3.bmp.html

albo wyskakuje mi, coś tam coś tam "nie może być "run"".

XP x32 sp3.

robilem reinstala cs'a ale dalej to samo ://.

NON STEAM. CS 1.6

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...