Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Footballteam Bot

tk371

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koleś sprzedaje twojego bota daje link

http://allegro.pl/footballteam-bot-v1-0-1-0-i1509626787.html

to nie jest moje zebyscie prosze tak nie pomysleli

@EDIT

Wprowadzili nową opcje Tricki i tutaj moj pomysl zrob do tego bota tam wystarczy tylko klikac to trudne nie jest

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 497
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to że koleś sprzedaje twojego bota to trzeba na allegro zgłosić ( ja bym to zrobił ale nie mam konta ).

Ta opcja w trikami jest dobra ale jak bot by klikał np. tylko w 5 to problem to po tych 10 minutach musi odebrać wiadomość i zobaczyć czy więcej czy mniej ma następnym razem ustawić, pewnie dla znających się na tym bardziej to Pan Pikuś ale dla mnie czarna magia :P. Jeśli Pan tk371 i jego "pomocnicy" chcą to mogę zaopatrzyć następny post w linki do danych treningów

Opublikowano

Wlasnie rozminil ktos to juz? Ja dopiero teraz sie zczailem ze to doszlo :P wie ktos jak to robic? zeby za kazdym razem dobrze wybrac?:P

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

Co za ludzie : | ale strona tego przedmiotu została już usunięta :D

A ta nowa opcja jest fajna :D już zdobyłem 400 podań ;p

@edit: dla tych którym nie chce odpalić bocik,

1. wejdźcie najpierw na swoją przeglądarkę

2. wbijamy na stronę FT i logujemy się tam

3. następnie odpalamy bota ustawiamy co i jak i wciskamy START .

4. spróbujcie z kilka razy ;p może sie uda :)

Za pierwszym razem jak włączyłem to też mi nie chciało odpalić. I nie zapominajcie o szkółce ;p Bo potem patrzymy że aukcje stoją a jak wchodzimy w "Miasto" => "Trening" to trenuje po kilkadziesiąt godzin :D

W dupie mam te całe +

Opublikowano

haha tez i tym ostatnio zapominam :PP ale nie trzeba jakos kombinowac tylko po prostu ustawic co ma trenowac, kliknac pokaz przegladarke tam sie samemu zalogowac i uruchomic bota ;D cala filozofia :PP

@matismal

Tyle to ja tez wiem :PP ale chodzi mi o to czy ktos znalazl juz jakas metode zeby za kazdym razem trafiac :PP

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

nie da się za każdym razem trafić trzeba kilka razy próbować ja np daje nr 5 i potem daje więcej lub mniej zależy co mi na PW przyjdzie

Opublikowano

Nigdy tego nie widziałem, nie używałem, ale na 100% to nie idzie żadnym systemem, tylko te liczby są losowane.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Najlepiej na początku stawiać na 5, a potem 3 albo 7 :D Najgorzej jest z kilkoma wielokrotnościami. Ja już mam 5 poziom to już trzeba zapisywać w notatniku co się wybierało bo sie nie zapamięta ;p

Sorry za spam ;p

W dupie mam te całe +

Opublikowano
Ile ja Ci zawdzięczam xD

No ja myślę, że dużo mi zawdzięczasz :]

Akurat jak już wspomniałem chory byłem i akurat w tym okresie nie wchodziłem na MPC. Nawet nie wiedziałem, że dostałem bana
Takie rzeczy tylko u agresji :] Dlatego mówię: rachunek przyślę pocztą :P

Najlepiej na początku stawiać na 5, a potem 3 albo 7
Tak, ale nawet nie wiesz dlaczego:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Wyszukiwanie_binarne

eśli Pan tk371 i jego "pomocnicy" chcą to mogę zaopatrzyć następny post w linki do danych treningów
Linki nie wystarczą, a nawet mogą być zupełnie niepotrzebne. Dostarcz kompletny pseudokod oraz źródła istotnych fragmentów stron.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

4ggr35510n brawo ! nigdy bym na to nie wpadł nie ma to jak wujek google nie ? ;] a po co mi wiedzieć dlaczego ?ważne że metoda się sprawdza ;]

@edit: i nie wiem za co tu dajecie minusy ; ) uraziłem kogoś albo coś ?

W dupie mam te całe +

Opublikowano

Siemka ma ktos juz jakiegos bota wlasnie na triki? do FT? :PP

EDIT:

Na allegro juz jest :PP tzn pisze w bocie ze od poniedzialku wtorku bedzie mozna go juz kupic. Czy w tym bocie bedzie dodana takze taka opcja trickow? Bo nie wiem czy mam wywalac 13 zl <lol2>

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

Za 13 zł to sam ci zrobię 100% działający na dzisiejsze popołudnie :] A, co tam, niech będzie nawet 10zł :)

WinHTTP (żadne tam zamulanie), wyszukiwanie binarne, odczytywanie wiadomości, msXML parsing, pełny background mode :P

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

4ggr35510n a może potrzebujesz doładowanie do jakiejś gry? może być za 5 zł? niestety nie mam więcej

albo nie musisz się śpieszyć i zrób za free do środy :D

Opublikowano

heh przydało by się coś na te tricki, jak co to wstaw link z allegro jak byś wystawiał.

Opublikowano

Lepiej tk371 pomogl bys w bocie i do jego bota dodal owa funkcje :PP za friko a nie :P za kase :D i tam przy tym bocie na trikki masz odrazu bota na trening itd... (z allegro) a ty mi oferujesz same triki :P :D

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

Ja juz go nabylem :D Ale pieniazki beda zaksiegowane dopiero jutro, a koles skana z kwitka nie akceptuje >.<

EDIT:

@tk371 ty juz wyzdrowiales czy nadal chory? :D

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...