Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Footballteam Bot

tk371

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 497
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Włącz bota -> Wejdz w zakładkę Trening -> W Atak wpisz "80" w celność "70" i Start. :)

W dupie mam te całe +

Opublikowano

Jestem ciekawy jakie ulepszenia tym razem wprowadzi tk371. Dawno nic nie pisał pewnie pracuje nad jakąś bombą dla nas albo ma dużo innej pracy tak czy owak będzie dobrze B)

Ta... mam sporo na głowię :) Jeszcze jutro spr. z polaka ^^

Pracuję nad trenowaniem bez podawania ręcznych odstępów czasu itp. Tzn: Bot sam wie, ile treningów wykonuje i za ile trening się skończy, aby po skończeniu poprzedniego zaraz zacząć następny.

Taki przedsmak:

#include <String.au3>
$Train = "Obrona"
MsgBox(0, $Train, TrainTime($Train)&"ms")
Func TrainTime($Train)
$File = FileOpen("FTHTML.txt")
$String = FileRead($File)
If Not @error Then $String = _StringBetween($String, $Train, "</td>")
If Not @error Then $String = _StringBetween($String[0], "<br />", "€")
If Not @error Then $String = _StringBetween($String[0], "<br />", "<br />")
If Not @error Then
	$Timer = 0
	$String = StringReplace($String[0], @CRLF, "")
	If StringInStr($String, "godz") Then
		$StringGodz = StringReplace($String, " godz", "")
		If Not @error Then $Timer += $StringGodz*60*60*1000
	EndIf
	If StringInStr($String, "min") Then
		$StringMin = StringReplace($String, " min", "")
		If Not @error Then $Timer += $StringMin*60*1000
	EndIf
EndIf
FileClose($File)
Return $Timer
EndFunc

Aby zobaczyć, jak to działa należy zapisać kod strony treningu do pliku FTHTML.txt i oczywiście skompilować kodzik :)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

UP

moim zdaniem "Auto it" przeczytaj cały temat a szczególnie pierwszy post ^^

2xUP

Mam jeszcze pytanie czy w tym programie co robisz jest możliwość aby wybierać ile akcji ma się pobrać albo jak skończą się akcje żeby pobierał podaną ilość. Zdaję sobie z tego że to może być bardzo trudne i czasochłonne ale bardzo by to tego bota urozmaiciło.

ps.

powodzenia na teście ^^

Opublikowano

ja właśnie zacząłem bawić sie w tym programie ; p niektóre rzeczy mi dobrze wychodzą ale do takiego bota mi daleko brakuje ;)

W dupie mam te całe +

Opublikowano

Dzięki. Tak może być taka możliwość. Wprowadzę ją do następnej wersji :)

roomy.png

Opublikowano

dobrze by było jak byś zrobił tak ze jak ma się 0 akcji to bot dalej nie trenuje bo teraz jest tak ze jak ma się 0 to bot dalej klika i nie zdziwił bym się jakby admini to wykryli bo kto normalny klika trening przy 0 akcjach::P

Opublikowano

@wowo213 ja tam nie widze problemu ustalam tyle ile ma trenować 50 akcji wytrenuje to i kończę prace bota ;) chyba że przeoczyłem coś i bot trenuje dalej ?

W dupie mam te całe +

Opublikowano

If (GUICtrlRead($Checkbox1) = $GUI_CHECKED) And ($Status = 1) And ($Error = 0) And ($AkcjeTrening>0) Then

Jest warunek, że akcje powinny być wyższe od 0, aby bot trenował, więc nie wiem, jak Ci ten problem występuje.

roomy.png

Opublikowano

Mi bot przestaje trenować gdy już niema co robić.

Proszę powiedzcie jak ustawić aby np. mając 20 akcji zrobił 5 w kondycję i 15 w skuteczność? Jak to wyliczyć bo dzisiaj przy 10 akcjach ustawiłem tam 8 w skuteczność i 2 w kondycję a i tak wszystko w skuteczność wpakował, a przy ustawieniu odwrotnym czyli 8 w kondycję i 2 w skuteczność i tak 10 w skuteczność. <_<

Opublikowano

@ tk371 dajesz gwarancje że bot nie zostanie wykryty przez ft ? bo już mam troche pkt i nie chciałbym bana dostać ;p

W dupie mam te całe +

Opublikowano

Nie dam. Ale jeśli bot matiszona nie jest wykrywalny to ten tym bardziej - tak mi się wydaje.

roomy.png

Opublikowano

No jak mogo to wykryc... to prawie tak samo jak tasker czy jakis inny program do nagrywania ruchow myszki :D tyle ze tu program sam wklepuje strony ;] wiec mi sie wydaje ze nie mozna tego wykryc ;] Ja uzywam tego bota i od matiszona i NIGDY nie dostalem bana ;]

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

No bot próbuje doprowadzić aktualny poziom statystyk do takich, jakie proporcjonalnie ustawione w funkcji treningu.

Jednak nic z nowych aktualizacji w najbliższym czasie nie będzie. Postaram się przepisać całego bota od początku.

roomy.png

Opublikowano

przydała by się opcja żeby po naciśnięciu pobrania akcji bot pytał się ile chcemy ich wsiąść albo chociaż wyskoczyło okienko czy na pewno chcemy wybrać akcje bo ja sobie dzisiaj przez przypadek klikłem na to i dodatkowe 200 akcji muszę robić :/

Opublikowano
@ tk371 dajesz gwarancje że bot nie zostanie wykryty przez ft ? bo już mam troche pkt i nie chciałbym bana dostać ;p

Ja ci daję gwarancję ;]

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

to oszust !!! własnie zostalem okradziony z calego eq a nie podawalem nikomu passow, usunce ten program

No to sobie skompiluj sam cwelu! Source masz - jedyne czego może brakować to mózg.

roomy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...