Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Footballteam Bot

tk371

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na mozilli nigdy nie działało :)

A jak tak pisze to wszystko po kolei zaznaczając i sprawdzając, czy działa nie powinno być problemu.

dzialalo ;p wczesniejsze wersje mialem na Firefoxie i wszystko bylo cacy ;p...no ale czego się nie robi dla bota ;p zainstaluje Explorer

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 497
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam google chrome jako domyślną przeglądarkę i wszystko śmiga ładnie, z tą przeglądarką nigdy z żadnym botem nie miałem problemu a do ft miałem jeszcze wcześniej innego botqa i mam je jeszcze do Grepolis i Shakes & Fidget

Opublikowano

A zrób klik na Pokaż/Ukryj Przeglądarkę , zaloguj się samemu i dopiero potem wystartuj bota.

(jak masz taki błąd to jest wielce prawdopodobne, że źle hasło wpisałeś)

No przecież jakby bot się nie mógł własnoręcznie zalogować to bym go nie wydawał :)

@EDIT: To nie jest wina folderu Data (ta wersja nie współpracuje z tym folderem), ale ciekawa teoria :) Bot zapewne wpisywał złe hasło, a z jakiegoś powodu, jak bot wpisze złe hasło to pojawia się strona o skończonej sesji zamiast o niepoprawnym haśle.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Już dziala-bot świetny...nową wersję bota wrzucilem w miejsce starego( byl tam folder DATA z ustawieniami) chyba to bylo przyczyną bo wystarczylo folder usunąć

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam cały czas "sesja zakończona", nic mi nie trenuje, chociaż ustawiłem trening wyrównujący... Co mam zrobić, żeby mi trenowało?

Opublikowano

Też tak mam, jak wyświetli raz albo 2 razy sesja zakończona to te paski akcji sobie lecą a jak dojdą do końca to dopiero zacznie trenować. Pamiętaj żeby w treningu wyrównującym mając tam wpisane w atak 20 to po wpisaniu 40 będzie robił tyle ataku do póki nie będzie 40, pamiętaj że to tylko przykład.

Opublikowano

Też tak mam, jak wyświetli raz albo 2 razy sesja zakończona to te paski akcji sobie lecą a jak dojdą do końca to dopiero zacznie trenować. Pamiętaj żeby w treningu wyrównującym mając tam wpisane w atak 20 to po wpisaniu 40 będzie robił tyle ataku do póki nie będzie 40, pamiętaj że to tylko przykład.

Zapisuję co ma trenować, ale nadal "sesja zakończona". W dodatku, jak wchodzę w opcje to zeruje mi statystyki w "wyrównanym"...

Opublikowano

coś ten bot lipnie działa bo dajesz mu start a on bot uruchomiony potem sesja zakończona i nie działa i muszę tak kilka razy klikać nim bot zaskoczy i zacznie w końcu trenować kolejna sprawa czemu bot raz trenuje 1x a czasem 2 x tak ma być ?

Opublikowano

Bo złe hasło wpisuje/pierwszy raz się loguje. Jeśli nie jest logowany to omija jedną kolejkę i zaczyna ją za minutę.

roomy.png

Opublikowano

A mogl by mi ktos wyjasnic o co kaman z tymi treningami? Wyrownujacy, proporcjonalno wyrownujacy? o co w tym chodzi?

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

A ja mam jakoś inaczej jak uruchamiam bota tego najnowszego to w akcjach nie pisze mi że sie loguje i nic tylko że nie ma akcji i bot konczy TRENING jak chce ustawić opcje wyrównującą lub inna to znowu w akcjach wyswietla sie ten tekst i na nowo musze zaznaczyc opcje treningu gtam na s3

p.s dodaj jakis TuT jak używac tego bota moze pomorze nie tylko mi i objaśnij działanie tych opcji treningu

Opublikowano

A mogl by mi ktos wyjasnic o co kaman z tymi treningami? Wyrownujacy, proporcjonalno wyrownujacy? o co w tym chodzi?

tez tego nie rozkminiam powinna być 1 opcja treningu zaznaczało by się co ma trenować i gotowe a nie takie kombinowanie i potem nie wiadomo ocb :/

Opublikowano

Zacznijmy od tego ze mi sie bot wgl nie loguje... tylko pokazuje mi napis sesja zakonczona... nic nie moge zrobic >.< ja chyba bede nadal kozystal ze starej wersji latwiejsza byla i wgl...

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

A wy jak trenujecie to tez wam pokazuje napis SESJA ZAKONCZONA?

@matismal ty masz windows 7 czy xp ze skinem 7? Bo ja nie moge zrobic tego po boku zeby ikonki od gg itd. byly tak jak tym masz tylko ja mam w tym dziubku... >.<

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

@Matismal Super dzieki mam ;] a nie wiesz czy idzie zrobic tak zeby programy, foldery ktore mam otwarte aktualnie byly tak jak w XP takie prostokaty z napisami a nie te glupie kwadraty? :D

Bot zaczol mi tez dzialac ale dziala na proporcjonalnym, wyrownujacy nie dziala a proporcjonalnie wyrownujacy mojemu kumplowi bierze po 1 akcji.

Mogl by ktos chociaz wyjascnic po co sa te 3 opcje do wyboru i co one daja? :D

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

wyrównujący-masz 10 a atak i tam w rubryczce atak wpisujesz 20 i będzie trenował atak do póki nie będziesz miał 20 ataku

proporcjonalno-wyrównujący-nie wiem xD

proporcjonalny-wiem tylko tyle że jak wpiszesz gdzieś 1 to będzie to trenował cały czas

Opublikowano

1. Wyrównujący - podajesz do ilu ma podnieść stata

2. Proporcjonalono-wyrównający - to co w starym bocie

3. Proporcjonalny - daje w stata tyle punktów ile tam wpisałeś > przechodzi do następnego itd. (czasami nie działa jak powinno)

Filmik jak używać tego bota zrobię jak wyzdrowieję.

roomy.png

Opublikowano

No to chyba 2 od 3 sie niczym nie rozni a mojemu kumplowi po 1 PA bralo :/ :D na proporcjonalno wyrownujacy :D

Edit:

Wiem ze to dopiero poczatek bota nowej wersji ale dalo by sie jeszcze takie cos dac zeby pokazywalo ile KK lub PP sie zdobylo w treningu? :D

TK371 - szybkiego powrotu do zdrowia :D

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

Dało by ale ja się nie będę męczył z szansą 0.25% na trafienie i czekał aż mi wyskoczy informacja o tym.

Potrzebny mi jest zapis HTML strony, a to jak już kilka stron temu o to poprosiłem to do tej pory pliku nie dostałem.

roomy.png

Opublikowano

No jak chu* bo jebn* 50 PA i 9 KK?!?! Omg ja ostatnio mialem 5 KK ale na 150 PA >.< ale dzisiaj 2 zadania od lowcy 2 losowania i 2x 87 :)

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...