Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Footballteam Bot

tk371

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 497
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hasło sam wprowadzasz.

Powiem, że nawet nawet jest zabezpieczony :P

Na tyle dobrze, że mnie znudził*, ale jeszcze do crackowania go wrócę :]

* mój brak umiejętności i doświadczenia w RE mnie znudził :P

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

Ktoś mi może powiedzieć o co chodzi?

A mianowicie: Ustawiam Bota, klikam start, w konsoli pojawia się komunikat bot uruchomiony, sesja zakończona.

Może coś źle ustawiłem?

Passy podane na 100 % dobrze

@EDIT

Sry za spam, wszystko juz dziala oka, +

Opublikowano

Witajcie mam takie pytanie jest juz moge ten bot na tricki czy tylko na akcje ? Owego bota na akcje posiadam ale na tricki nie a bardzo by mi sie przydal prosze o odpowiedz , pozdrawiam.

Opublikowano

Witajcie mam takie pytanie jest juz moge ten bot na tricki czy tylko na akcje ? Owego bota na akcje posiadam ale na tricki nie a bardzo by mi sie przydal prosze o odpowiedz , pozdrawiam.

Na allegro jest za około dyszke :P

Na mpc niema i raczej nie bedzie chyba że tk znów zacznie robić w tym fachu

ronaldosygna.jpg

Sygna by me

Opublikowano

Witajcie, otóż mam pewien problem. Po ustawieniu treningu i odpoczynku kiedy klikam start pisze, że bot uruchomiony, jednak wcale nie trenuje anie nie reaguje na polecenia, brak odpowiedzi, i trzeba go menadżerem zadań wyłączyć. Jaki to może być problem, mam IE 8 na której normalnie mogę wejść na FT i trenować. WTF?

Opublikowano

Dodam, iż gdy ręcznie chcę się zalogować na przeglądarce bota i klikam zaloguj jest stop, no i nie reaguje... Proszę o pomoc

Opublikowano

Dodam, iż gdy ręcznie chcę się zalogować na przeglądarce bota i klikam zaloguj jest stop, no i nie reaguje... Proszę o pomoc

Może masz złe konfiguracje przeglądarki już kilka osób przed tobą się na to skarżyło

ronaldosygna.jpg

Sygna by me

Opublikowano

Przepraszam za spam, ale jeszcze zaobserwowałem, że na samym początku po pobraniu, gdy wystartuję bota i kliknę pokaż przeglądarkę, mam białe okno na którym pisze Nawigacja do sieci strony WEB została anulowana. Możesz wykonać następujące czynności: Odśwież stronę, no i jak odświeżę zaczyna się zawieszanie, kliknę start i zawiesza się,nie mogę nic zrobić. Zrobiło mi się to po reinstalce systemu, wcześniej bot wspaniale działał, byłem nim zachwycony, wielki + dla tk. Czy to musi działać na IE?? Posiadam IE 8.

Pozdrawiam i proszę o pomoc

Opublikowano

Przepraszam za spam, ale jeszcze zaobserwowałem, że na samym początku po pobraniu, gdy wystartuję bota i kliknę pokaż przeglądarkę, mam białe okno na którym pisze Nawigacja do sieci strony WEB została anulowana. Możesz wykonać następujące czynności: Odśwież stronę, no i jak odświeżę zaczyna się zawieszanie, kliknę start i zawiesza się,nie mogę nic zrobić. Zrobiło mi się to po reinstalce systemu, wcześniej bot wspaniale działał, byłem nim zachwycony, wielki + dla tk. Czy to musi działać na IE?? Posiadam IE 8.

Pozdrawiam i proszę o pomoc

AutoIT chyba tylko IE obsługuje ale to nie bot to ty coś masz z IE albo z kompem nie jestem pewien

ronaldosygna.jpg

Sygna by me

Opublikowano

To jest już załatwione, AVG blokował go, bo zapomniałem dodać go do wyjątków, tylko, że teraz znów mam non-stop sesja zakończona, ale odp. jest chyba już udzielona wcześniej, tylko nie wiem czy do tej wersji.

Opublikowano

Hehe, to też już załatwione, źle wpisane hasło :) Dziękuje bardzo za pomoc, przepraszam za spam, i wielki szacunek do tk!

Pozdrawiam

Opublikowano

AutoIT chyba tylko IE obsługuje ale to nie bot to ty coś masz z IE albo z kompem nie jestem pewien

AutoIT obsługuje obiekty, czyli wszystkie okienka, do których można coś wysłać a one to wykonają. A że do IE jest zbiór przydatnych funkcji to tylko lepiej. Mam od czasu wypuszczenia ostatniej wersji masę sprawdzianów (lub po prostu nie chce mi się za to zabierać) więc wybaczcie. Ale projekt w dalszym ciągu jest kontynuowany. Nad trikami nawet się nie zastanawiałem, ale myślałem jakby tu usprawnić bota - aby wyeliminować bugi i ułatwić obsługę.

@DOWN: Bot istniej od ok. początku marca.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Polecam Śmiga na s2! :)

Tylko głupi nie boi się a w szczególności Head Admina :)

Pomogłem? Daj - i 5 ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...