Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Footballteam Bot

tk371

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 497
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wowo213 uzywasz codziennie bota i chcialbys napchac w niego tyle rzeczy ze to jest pogrom... Jak beda te rzeczy to juz nie masz po co wchodzic na strone FT... wszystko bot trenuje a ty nic nie robisz no co to ma byc za gra... Jezeli masz klub to jeszcze pol biedy bo musisz czy chcesz czy nie chcesz wejsc. TK itd...

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

@up no właśnie o to chodzi ze nie chce mi się w to już grać bo gra jest monotonna nie dodawają do niej nic nowego ;/ no i jedynie temu wgl jeszcze gram bo mam klub z kuzynem więc robię tam właśnie TK itd a resztą chciałbym żeby zajmował się bot bo po co mam specjalnie wchodzić i robić te 2 treningi skoro bot za mnie to może zrobić :D oczywiście nie chodzi mi o to ze te opcje które pisałem wcześniej muszą być ale graczą takim jak ja którym nie chce się grać i logować na stronę i szkoda im żeby się konto marnowało to te opcje które tam wypisałem były by jak najbardziej przydatne :)

Opublikowano

FT BOT v1.0.0.0 Beta 3

http://dl.dropbox.com/u/19794486/FT%20Bot/FT%20Bot%20v1.0.0.0%20Beta%203.exe
http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=dc0007f48995f19d72094662101c77b25db0715462130fdab41697e360e908e8-1299235414

http://dl.dropbox.com/u/19794486/FT%20Bot/FT%20Bot%20v1.0.0.0%20Beta%203.au3
http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=c9a55a47ff1086f95aca5e9c2d64753d77ce61ddee1ad833b9d404acf9869514-1299235501

Ta wersja może trenować (tylko proporcjonalno-wyrównający), odpoczywać i robić logi/relogi

Wersje beta można aktualizować do innych wersji beta i do wersji wyższej od 1.0.0.0 (czyli nie ściągniecie wersji finalnej).

@EDIT: Zapraszam do pobrania wersji beta - przed chwilą wrzuciłem Beta 4 (należy po prostu zaktualizować poprzednią Alphę/Betę). Wersja Beta 4 ma co najmniej tyle funkcji co v0.x.x.x, ale może mieć awarie i bugi, które po prostu należy zgłaszać. Może coś na zachętę: bot dokładnie wie, kiedy skończy się poprzedni trening i zaczyna trenować następnego dopiero po zakończeniu poprzedniego.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

A ja mam jeszcze pytanie. Ile PA można według was wyklikać botem aby nie zwrócić na siebie uwagę administracji? 500? 600? 2000? Oni to jakoś monitorują? Ile wy ich klikacie?

Opublikowano

No ja wiem że robię ile chce. Mi po prostu chodziło o to czy jeżeli np zacznę robić botem 800PA to czy nie wzbudzi to jakichś podejrzeń o adminów.

Opublikowano

Czy przy rozpoczynaniu drugiego treningu w najnowszej becie macie błędy?

roomy.png

Opublikowano

Dzięki, że mówisz. Jeśli komuś się nie chce założyć konta na MPC to niech zgłasza te bugi przez BugReporta.

@EDIT:

@matismal: Beta 5 posiada bugfixa na Twój problem.

Niestety to co mnie gnębi to nie jest jednak problem z treningiem, ale z całą funkcją banku - która po prostu nie działa.

@EDIT2:

Ukazała się wersja Beta 6 - ma ona wszystkie dostępne funkcje i (chyba) brak błędów - ale to z błędami to sprawdźcie sami. Jeśli wszystko będzie ok to dzisiaj o 17:00 wyjdzie final :)

roomy.png

Opublikowano

Jak na razie wszystko działa ale w treningu wyrównującym przy wstukaniu w moim przypadku w obronę ponad 100000 już nie działa a gdy wpisałem 99999 już śmiga ale do za jakieś 3-4 dni już sięgnę tego progu na którym nie działa.

Opublikowano

Po prostu nie przewidziałem, że ktoś ma aż tyle obrony xD poprawi się.

roomy.png

Opublikowano

Ale ja jestem wymagający, wszytko trzeba poprawiać tylko dla mnie xD

EDIT

jest możliwość dodania opcji wyloguj? bo gdy się skończą akcje a sam potem sobie pobiorę to bot nadal stoi i trzeba go wyłączyć i następnie włączyć.

dam ss i na nim jest link(daje ss bo nie da się złapać tego linku bo za szybko znika)

post-174326-0-56738000-1299327771_thumb.png

Opublikowano

Klika się PPM>Kopiuj adres linku :)

Zobaczę, co da się zrobić.

roomy.png

Opublikowano

To tak ma być :)

Po prostu tam się zawsze wyświetlają Twoje aktualne staty, a jeśli nie chcesz nic resetować to po prostu kliknij X lub Anuluj.

No dobra i oto jest Final Version :)

Do v1.0.0.0 nie można zaktualizować z Alphy/Bety!

roomy.png

Opublikowano

No będzie robił to co zaznaczysz.

Jak wyzdrowieję to zrobię w wideo-tutorial jak używać tego bota.

roomy.png

Opublikowano

Ale na tym screenie wszystko jest ok, więc ocb? Że wywala "Trenuję Obrona" i to troszkę nie po polsku to mi się nie chciało poprawiać (chociaż mógłbym i to znacznie prościej niż mi się wydawało w momencie pisania tego).

roomy.png

Opublikowano

Na mozilli nigdy nie działało :)

A jak tak pisze to wszystko po kolei zaznaczając i sprawdzając, czy działa nie powinno być problemu.

@SOQL: Ten bot zawsze działał tylko na IE!

roomy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...