Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Footballteam Bot

tk371

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odwiedź forum botqa :) jak przeczytasz tamten temat to będziesz wiedział ,że na s4 nie działa (nie wiem czemu). bot teraz nie będzie działał bo zmieniają hosting i coś jeszcze a przy okazji będzie ulepszany

• Odpowiedzi 497
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Odpalasz bota

2. wpisujesz passy i wybierasz serwer

3. dajesz start

4. wchodzisz w opcje

5. zaznaczasz interesujące Cie opcje

6. klikasz zapisz i zacznie trenować

ja robie to w ten sposób a jak wam nie działa to dawać swoje!!!

Opublikowano

Dzisiaj majac wlaczonego bota na treningi na serwerze 5, pojawil mi sie komunikat na stronie FT, ze mam kliknac w odpowiedni obrazek (ja akurat mialem Ciastka, a byly jeszcze 3 inne) i wtedy dopiero bedzie mogl byc kontynuowany trening, jesli wybiore zly, to nie bede mogl trenowac przez 30 minut.

Nie wiem czy to juz bylo czy moze wprowadzili nowe zabezpieczenie??

Opublikowano

Dzisiaj to chyba dodali bo wcześniej tego nie widziałem. Konkretnie wzięli się za boty. Ciekawe czy będzie na to jakiś sposób.

Opublikowano

Dla mających problem z logowaniem.

Mając przed sobą okno bota klikajcie Pokaż/Ukryj przeglądarkę, wpiszcie passy, wejdźcie w miasto, a następnie trening. U mnie działa - nie chce logować normalnie, bo pisze "Sesja zakończona"

Liczę na + :P

refy RMCF

Opublikowano

Nie masz pewności, że on omija najnowsze zabezpieczenie.

Owszem mam, aktualizacje są na bieżąco i już w nocy mogłem trenować omijając to.

Opublikowano

boty działają tylko trzeba od czasu do czasu wejść i nacisnąć obrazek !

Nie pisz żal bo bot długo i tak działał bez problemów tylko wy tutaj spamowaliście ze nie działa wszystko działa tylko jest nowe zabezpieczenie.

Opublikowano

A moze jest taka opcja, gdy wyskoczy nam obrazek do wybrania to jesli sie wylogujemy i ponownie zalogujemy obrazek sie ponownie nie pojawi? Jesli to dziala to mozna napisac skrypt ktory powoduje wylogowanie i zalogowanie gdy wyskoczy nam to zabezpieczenie? Moze ktos to sprwadzic?

Opublikowano
Niedawno banowali ludzi za bota na tricki bo okazywało się że wchodził w nie sekundę po zalogowaniu (co jest fizycznie niemożliwe bo gracz musiałby najpierw kliknąć w miasto a dopiero potem w triki).

Kłamstwo, kłamstwo, kłamstwo...

Nie banuje się na takiej podstawie.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

Mi zbanowali konto na 999 dni za bot na tricki, ale potem odbanowali.. chociaż bota używałem.. Co do tego bota to będzie rozwijany czy raczej stanął?

kot.jpg
Opublikowano

Mi zbanowali konto na 999 dni za bot na tricki, ale potem odbanowali.. chociaż bota używałem.. Co do tego bota to będzie rozwijany czy raczej stanął?

A jak ci zbanowali i zas odbanowali to odjeli ci um albo cos? :PP Ja uzywam bota na triki (platnego) juz mam prawie wszystko na maxx i jak narazie nie mam bana ;] A co do bota na trening to widze ze ten jest nierozwijanym te platne maja juz aktualizacje ktora dobrze wybiera ktorys obrazek :PP

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...