Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Footballteam Bot

tk371

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 497
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

To jak będziecie robić tego bota na tricki bo są na pewno bo na allegro widziałem .

Fajnie. Ale jak ktoś chce to sobie znajdzie.

Ja juz go nabylem :D Ale pieniazki beda zaksiegowane dopiero jutro, a koles skana z kwitka nie akceptuje >.<

EDIT:

@tk371 ty juz wyzdrowiales czy nadal chory? :D

Takie rzeczy na pw!

I co udostępniasz go? :D

Takie rzeczy na pw!

Makapaka95 jak juz bedziesz na nim gral to powiec czy wart 13 zl :D

A co nas to obchodzi? Niech jest warty nawet 1000zł... Tak jak pisałem w pierwszym cytacie...

nom, a najlepiej udostępnij ;d;d;d;d

Takie rzeczy na pw!

Inne tego typu posty = warn

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Krycha nie goraczkuje sie :PP

edzlin co z tego ze dam c linka do downloada jak to jest tylko na jedno, moje konto bo on daje ci downloadai to jest przypisane tylko na jednego emiala! :DDD

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

hmmm... szkoda że się na tym nie znam ale jak byś dał tego bota komuś kto się na tym zna to może by go przerobił :)

Opublikowano

Ehhh a tak sie cieszylem

to chyba juz koniec z bocikiem bo wyskakuje ciagle sesja zakonczona ; < prosilbym autora o odpowiedz a blad ujz zglosilem (chcialem) ale wyskoczylo ze zly adres e-mail

a tak fajnie bylo ; D

z 10 k a 2 tyg mam 52 k um ;p

@EDIT@

Ehhh A to jednak NOWE ZABEZPIECZENIA!!!!

kazdy bot (nawet te platne) ma to samo co ten czyli sesja zakonczona ;p

mam nadzieje ze szybko sie rozwiaze ten problem

bo mnie na treningi troche szkoda 75 min ....

Opublikowano

@up po prostu uruchom bota i zaloguj się sam i bot będzie klikać bo wczoraj miałem to samo a jak sam się zalogowałem to bot normalnie działał

Opublikowano

Bot działa dobrze!!! róbcie wszystko po kolei i będzie ok. Wczorej cały czas była sesja zakończona gdyż NIE DAŁO SIĘ ZALOGOWAĆ NA FT, coś się stało i przy logowaniu był błąd nawet przy samodzielnym logowaniu!

Opublikowano

Moze masz slabe lacze albo cos.... Mi wczoraj sciagal slabo net, to nie moglem tez sie zalgowac i mi to wywalilo... Nie wpisuj tego i zeby sie sam logowal tylko ustaw trening, i daj pokaz przegladarke i sam sie tam zaloguj >.< i odpalasz i jedzie, Mi ten bot z allegro co go kupilem nie dziala... wybulilem 13 zl na marno, koles mowi ze mi IE cos zle chodzi ze mam zle ustawienia... ze mi cookies nie zapisuje czy cus... cookies mam wlaczone lecz nic nie da sie zrobic... na poczatku sesja mi wygasa, tzn pokazuje sie napis sesja zostala zakonczona, to przerobil mi tak zeby sie logowal jeszcze raz i sie loguje, tylko ze jak daje trening to on caly czas odswieza mi statystyki i tyle... dobrze ze mialem jeszcze jednego starego bota ;] za 5 zl jest teraz do kupienia na allero ;] on dziala i nawet tricki ma ;] tylko ze jest na jedno konto :(( Jakie pomysly co zrobic zeby IE 9 FINAL zapisywal mi cookies?? :D:D:D

Klub FC Mistrze poszukuje Napastnika 100k um+, Bramkarza 130k UM+, Obroncy 90k UM+! Pensja: 600mln, TK: 70! Mamy 3.5 mln pota! Server: 4

Edit: na 7 u kumpla dziala, na viscie i XP tez tylko nie chce u mnie... :/

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

Jeśli możesz to dodaj funkcję losowania KK

http://s2.footballteam.pl/collectcard.php?SelectModule=RandCardConfirm

i teraz moje pytanie, czy jeste do zrbienia takie coś ,że gdy bot będzie wchodził w kk i zobaczy że jest losowanie to żeby losował te karty?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...