Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Footballteam Bot

tk371

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 497
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie chodzilo mi ze jest wykrywalny tylko ze bot po prostu wykrywa czy za malo czy za duzo i wybiera 3 lub 7

aha, a tak to racja jest taki bot który sam wykrywa współczynnik i go wybiera, jest na allegro dobry bot polecam..

Opublikowano

Ten za 12.99 mi na windows 7 HP 64 bit nie dziala, z tego powodu ze mam zle ustawienia IE. Niby resetuje je tak jak jest zaraz po zainstalowaniu ale nadal nie dziala... :/ Koles mi poradzil zebym sciagnol XP mode, ale dla mnie to za duzo roboty ;/ ale jestli chodzi o systemy 32 bitowe TO MOGE polecic ;] Ja teraz uzywam bota na triki z allegro za 5 zl jest do kupienia, jest tylko jedna wada :( w tym bocie nie wybiera sie co ma ci w trikach trenowac tylko automatycznie wybiera trik w ktorym masz najnizszy poziom i jak wszystkie ci wyrowna to leci po kolei ;/ troche to jest kijowe ale pozniej nastapi skok um ;]

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

Nie, ponieaz tam jest moj e mail i server itd... Nie da sie tego wymazac poniewaz jest do robione specjalnie dla jednego konta. Myslicie ze jak ja wam to podam to cos wam to da? Autor tego porgramu nie jest taki glupi... zeby robic program i jak ktos go udostepni to wszyscy beda z niego koszystac... omg... NIE DA SIE TEGO SKOPIOWAC...

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

TK371

możesz dodać button pod którym będzie się krył link

http://s2.footballteam.pl/pojedynek.php?step=leader&step2=new_fight

jest to link do pojedynków teamowych, nie mówię że ma sam je robić ale żeby było łatwiej to tylko 3 razy kliknąć i już

Opublikowano

@up:

Wklejanie takich linków mija się z celem - nie wszyscy są zalogowani na footballteam, nie mówiąc już o konkretnym serwerze, w momencie korzystania z linku...

- - - - - -

NIE DA SIE TEGO SKOPIOWAC
Założysz się? ^^ Podrzuć linka tutaj albo na PW, zobaczymy jak się ma moje RE :)

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

Może być to trudne jeżeli bot jest pisany w autoit czy jakimś innym SUPER-HIPER wysoko poziomowym języku.

Chociaż gdzieś widziałem na crackmes.de crackme w autoit z solucją.

Ale dla nas początkujących (?) może to być nie do ogarnięcia

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Założysz się? ^^

Założę się.

Jesteś amatorem, który posługuje się słowami typu http, re, xlm dla szpanu? Mogę Ci wypisać tysiące takich słów, które będą brzmieć również tak kozacko. Usłyszałeś gdzieś nazwę OllyDbg i myślisz, że jesteś pr0? Tu nie chodzi o to kto napisze trudniejsze słowo na forum, a o to kto napisze doskonały projekt. Autoit? W tym widzisz przyszłość Panie programisto? Wbrew pozorom nie chodzi o to aby przechodzić na wysokopoziomowe języki programowania, a wręcz przeciwnie. Chcesz kozaczyć i edytować pliki w hex edytorze? Naucz się assembler i szpanuj.

I zanim jeszcze raz będziesz kozaczył na jakimś forum po prostu się zastanów czy warto. Programujesz - ok, ale nie podskakuj z doświadczeniami takimi jak autoit czy html bo teraz nie jest to dużo warte.

Opublikowano

Jasne, ja też umiem coś tam porobic z tym RE, ale nie jestem, jakimś koxem. Chodzi o to że jak twórca chujowo napisał aplikacje to nawet takie cienkie dupy jak my ją złamiemy.

I nikt tu się nie przechwala, to że ty nigdy tego nie ogarniesz to nie znaczy że musisz atakować innych, on chciał po prostu pomóc... frajerze

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano
Założę się.

A więc zakład stoi.

Resztę zostawiam bez komentarza. A, może tylko: "To bardzo odważne zakładać nowe konto dla jednego komentarza. Wstydzisz się swoich przemyśleń...?"

Niechby ktoś podrzucił link.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

A więc zakład stoi.

Resztę zostawiam bez komentarza. A, może tylko: "To bardzo odważne zakładać nowe konto dla jednego komentarza. Wstydzisz się swoich przemyśleń...?"

Niechby ktoś podrzucił link.

Rejestracja śro, 10 lut 10

Nie, nie dla jednego.

Opublikowano

Nie macie co liczyc.... Tam sa moje dane... Nie bede wam je podawal... Jakis kozaczek zakapuje do FT i co? Sprawdza w logach i cya... Tak wiec wielkie thx... >.< omg... nie czaicie tego?

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

Mam ie 6 jak uruchamiam bota daje start to wyskakuje cały czas sesja zakończona, ładuje się coś na dolnych paskach i znowu sesja zakończona. Ktoś wie o co może chodzić ??

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

Opublikowano

sciagnalem ie 8 i dalej to samo :/

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

Opublikowano

omg.................. nie umiesz przeczytac? cofnij sie kilka postow (stron) do tylu i bedziessz wiedzial... sam nawet pisalem co trzeba zrobic... ja pierdziele ...

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

Po prostu Makapaka95 boi się bo kupil go a tobie by dal i bys go rozgryzl i kazdy mial by za darmo boli go to i tyle.Ale ja sie postaram go zdobyc

Opublikowano

dawobr

po pierwsze nie dziala mi ten bot.... bo niby mam zle ustawienia IE chociaz jak zmieniam to i tak nie dziala... po drugie nie umarl bym z powodu 13 zl... a po trzecie TAM sa moje dane.... chodzi mi o to ze zakapujesz mnie do FT i po koncie, tam jest server i meil.... i co myslisz ze ci je dam!?!?! NIE i nie ma oczym dyskutowac!

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

Nie mam żadnego interesu w kapowaniu cię do nikąd.

Skoro program jest już przekompilowany... i są w nim twoje dane... to rozumiem, że wcześniej udzieliłeś je sprzedawcy? {^. -}

Nie mam żadnego interesu w kapowaniu cię do nikąd.

Natomiast czysta ciekawość każe mi drążyć ten temat ;]

Nie mam zamiaru nikogo scammować, a jedynie trochę pobawić się IDĄ i zobaczyć co z tego wyjdzie.

Podejślij linka na PW jeśli masz ochotę.

Ta sygnatura jest pusta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...