Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Footballteam Bot

tk371

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg mnie jest on nie wykrywalny bo jest to tak jak ty bys trenowal tylko ze program sam wybiera strony. Tak samo jak nie jest wykrywalny tasker czy inny program slyszalem ze tasker jest juz platny ;] jezeli ktos juz bardzo chce to polecam Easy Macro Recorder kod licencyjny mozna znalesc w internecie, latwy w obsludze i wgl uzywalem go przed tem zanim znalazlem tego bota ;] narazie go uzywam i nic ;] tak wiec moge go z cala pewnoscia polecic :PP a tak wgl nie szuka ktos z was klubu na s4? Mam klub 24 gwiazdki ;] najbardziej potrzebny bramkarz tak z 70k um i obronca i napastnik tez z 75k um by sie przydal ;]

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

• Odpowiedzi 497
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ej a nie da się zrobić tak że np mam intensywny trening 60 UM ale muszę trenować obronę 100h a ja chciał bym zrobić tak żeby trenował wpierw 60 obrony później skuteczność 90 ale to trzeba przełączać a nie da się coś innego zrobić ?

Opublikowano

Popracuj nad budową zdań. Po prostu po kliknięciu na intensywny trening ustaw w bocie wszystko na 0, a obronę na 1.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

zróbcie funkcje znajdowania kart kolekcjonerskich . Tak zwanych okazji np. ktoś przypadkiem wystawił rogera mile za sergio ramosa to odrazu nam to bot zamieni .

Z góry mówie że jest to możliwe bo np na serwie 2 "lukashenko 19" ma takiego bota co byś nie wystawił to wszystko on ściaga te okazyjne karty

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No dobra, ale aby takie coś zrobić muszę mieć czas i farta, a ostatnio nie mam ani jednego, ani drugiego.

Jeśli szansa na trafienie karty wynosi 0.25% no to bardzo mi się nie chce siedzieć przed kompem i klikać - "a może jednak tym razem wypadnie".

Zrobiłbym to ładnie, ale potrzebuję pomocy:

Jeśli trafi się wam karta, to zapiszcie źródło strony i zróbcie jedną z tych rzeczy:

• wklejcie źródło lub plik źródła tutaj
  • wyślijcie mi je na e-mail/pw
  • podajcie źródło na mojej stronce - link mam na profilu

roomy.png

Opublikowano

zróbcie funkcje znajdowania kart kolekcjonerskich . Tak zwanych okazji np. ktoś przypadkiem wystawił rogera mile za sergio ramosa to odrazu nam to bot zamieni .

Z góry mówie że jest to możliwe bo np na serwie 2 "lukashenko 19" ma takiego bota co byś nie wystawił to wszystko on ściaga te okazyjne karty

Koleś może siedzi ciągle na ostatniej stronie aukcji i ściąga :)

Co do źródła z wygranej karty już dałem zlecenie koledze co sie codziennie trudzi z rzecznym treningiem ;]

kot.jpg
Opublikowano

Nie działa. Widocznie jest jakiś problem.

Dzieje się tak:

Uruchamiam, wszystko ładnie mówi, że jestem zaktualizowany, wpisuje passy, wybieram serwer, klikam start/stop i... "Nie zalogowałem się!".

Mało tego. Klikam Pokaż/Ukryj Przeglądarkę, otwiera się okno i... jest całe białe, nic się nie dzieje, w ogóle nic, słownie: nic.

Zaznaczam, że mam IE8 i żylaki odbytu.

Chętnie przyjmę pomoc.

820532589.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No dobra, ale aby takie coś zrobić muszę mieć czas i farta, a ostatnio nie mam ani jednego, ani drugiego.

Jeśli szansa na trafienie karty wynosi 0.25% no to bardzo mi się nie chce siedzieć przed kompem i klikać - "a może jednak tym razem wypadnie".

Zrobiłbym to ładnie, ale potrzebuję pomocy:

Jeśli trafi się wam karta, to zapiszcie źródło strony i zróbcie jedną z tych rzeczy:

• wklejcie źródło lub plik źródła tutaj
  • wyślijcie mi je na e-mail/pw
  • podajcie źródło na mojej stronce - link mam na profilu

Wystawilem 108 za 81 nieminelo 10 sek i juz Pan Vladimir Korytko I4I ja sieknal .

Nie wiem czy o to ci chodzilo:http://s2.footballteam.pl/pm.php?SelectModule=ShowSavedMessages&id=46039707

Opublikowano

Świetny bocik, oczywiście leci + .

Jesli chodzi oo tzw okazje w kartach kolekcjonerskich, to obawiam się, ze nic z tego. Od dzisiaj wzbogacili aukcje w tzw aukcje dedykowane.

Przeważnie te okazje to ustawione wymiany ( a jesli komus sie uda szybko kliknac to jego).

Pozdrawiam

Opublikowano

to nie sa ustawione aukcje tylko "pomylkowe wystawienie" bo chyba jezeli sa ustawione to ktos wystawia toresa za mile a nie mile za toresa proste i logiczne

Opublikowano

Nie wiem czy o to ci chodzilo:http://s2.footballteam.pl/pm.php?SelectModule=ShowSavedMessages&id=46039707

Bardziej chodzi mi o kod html strony.

@kupsztyl: Podejrzewam, że żylaki odbytu stanowią problem!

A tak serio: Jeśli masz problem tylko z logowaniem to pomajstruj z javascriptem w ie. Jeśli po samym włączeniu bota bez kliknięcia Start/Stop okno przeglądarki jest białe, tzn. że masz problem z samym ie.

roomy.png

Opublikowano

to nie sa ustawione aukcje tylko "pomylkowe wystawienie" bo chyba jezeli sa ustawione to ktos wystawia toresa za mile a nie mile za toresa proste i logiczne

Lub jeszcze bardziej prawdopodobne, brak wiedzy odnosnie wartosci kart ;)

na noc wystawiam smieci za 21 , zas rano wstaje i zawsze cos wpada xD

Opublikowano

dało by rade zrobić żeby bot po skończeniu klikania wyłączył kompa bo nie zawsze mam czas siedzieć przy kompie a tak puściłbym bota i on po skończeniu pracy by wyłączył PC-ta

Opublikowano

Hmm - Świetny pomysł!

Masz +, a jak znajdę czas to dodam to do programu

roomy.png

Opublikowano

Ja bym proponowal dodac takie cos ze odpalam bota to powinny byc 2 rubryki do passow albo i wiecej. I jak np. skonczy mi trenowac pierwsze konto to powinien sie zalogowac na 2 i zaczac te trenowac :D Tylko byl by problem z ustawieniem statystyki jaka ma trenowac na drugim koncie. :/ Ale mi by np. to az tak nie przeszkadzalo bo jak mam np. 2 obroncow to trenuje na tym i na tym obrone ;]

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

@2xUP

Może jeszcze dodadzą żeby poszedł do sklepu zrobił zakupy potem ustalił skład na mecz i poszedł za ojca do pracy!

Co można zrobić aby bocik zapamiętywał ustawienia z poprzedniej pracy? Przy każdorazowym odpaleniu trzeba ustawiać wszystko.

Opublikowano

Bot zapamiętuje ustawienia. Przecież tworzy się folder Data, a w nim plik Dane.ini - to właśnie w nim wszystko jest :)

Zaraz (no tzn. trwają prace xD) będzie nowa wersja, a w niej nowe (te co już mam zrobione) funkcje:

- Autostart z systemem

- Wyłączenie komputera jeśli akcje osiągną poziom 0

Jeśli chcecie mieć funkcję odbierania akcji z urlopu dajcie mi link, na jaki przekierowuję stronkę po kliknięciu lub źródło strony.

roomy.png

Opublikowano

Nie wiem o co ci chodziło , ale mi chodziło o to że np:

Mam intensywny Trening 60A no i ustawiam w bocie obrona 2 i chce zrobic tak ze wytrenuje te 60 A w obrone i reszte da w skutecznosc to co mam zrobic chce zeby to auto zrobił

Opublikowano

Tak - dzięki. Ale przecież jest opcja odpoczynku.

@bmwtad: Chyba musisz proporcje wyliczyć.

roomy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...