Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Footballteam Bot

tk371

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 497
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie mam zadnych bugów a mozna zrobic te okno przegladarki troche wieksze bo tak mi sie kijowo patrzy :(? :D walczylem z IE ale juz mi dziala i jak np. konczy sie trening idzie mi do statystyk albo jak do domu odpoczac to tak ma byc?

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

Tak - macie pobrać nowszą wersję lub po prostu kliknąć sprawdź aktualizacje w swoim bocie (najlepiej mieć zaznaczony ptaszek w sprawdzaj aktualizacje przy starcie).

@Makapaka95: w tej wersji - tak. W wersji 0.0.5.x zamierzam to bardziej poukładać - jak prosił 4ggr35510n :)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

A u mnie jest taki problem ze jak odpale bota na dwa konta i w jednam ustawie atak a pozniej w drugim ustawie obrone to w tym pierwszym przestaje trenowac atak i tez trenuje obrone :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ten bot jest zrobiony tak, aby bocić tylko 1 postacią. Możesz jedynie spróbować jeszcze na osobnych kontach w windowsie.

Może kiedyś zrobię na kilka, ale wtedy musiałbym przepisać bota :)

Przestańcie mi pisać w BugReporcie problemy bez informacji email - nie mam jak odpisać!

roomy.png

Opublikowano

Po nowej zmianie w treningach, ten bot staje się bezużyteczny.

Mam na myśli to że zrobili te zielone kwadraciki żeby trenować.

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Jak powiększyć ekran bo mam tylko na nie całą połowę i trochę mi to przeszkadza. I czy on omija zabezpieczenia ?

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Jak powiększyć ekran bo mam tylko na nie całą połowę i trochę mi to przeszkadza. I czy on omija zabezpieczenia ?

Na razie się zmienić rozmiaru okienka nie da...

A zabezpieczeń w FT na trening i inne nie m typu captcha lub cos podobnego... były, ale chyba zrezygnowali :P

PS. będzie w nowej wersji opcja minimalizacji do TRAY'a ?

kot.jpg
Opublikowano

Nic nie ingerowałem w żadne losowania.

@Zulatino: A czy Ty chociaż widziałeś filmik/instrukcję jak zminimalizować bota do traya?

A co do zmiany rozmiarów okienka to zobaczę co z tego będzie w wersji 0.0.5.x

roomy.png

Opublikowano

Super ;] odrazu jest lepiej jak duzo okno ;] mozna by jeszcze zrobic tylko zeby mozna trenowac kilka profili naraz :PP ale i tak jest super ;] proponuje uwydatnic wyglad jakimis kolorkami zwiazanymi z footballteam czy cus :PP

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

Ten bot i ten od elite pvpers sa najlepsze ;] tylko ze ten jest za darmo i super ;] mam tez bota od elite ale tam nawet nie dziala strona ;/ maja problemy z hostingiem :(

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

Dzięki za opinię :) Ten od matiszona wydaje mi się, że jest lepszy, z uwagi na dużo mniejsze obciążanie łącza - przez użycie winhttp :) Ale swoją drogą ciekawe jak rozkombinował ten adres treningów...

roomy.png

Opublikowano

Nom ciekawe ;] na allegro jest tez bot za 8.99 ale tego kolesia chyba poj***** :D placic az 9 zl za bota i to w dodatku tylko na jedno konto pff ;]

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

Chm.. adres do trenowania jednego poziomu da się wyciągnąć za pomocą firebuga :P.. ale zeby działał to trzeba za każdym razem zmieniać nr trenowanej rzeczy... dlatego do zakladek wcale nie przydatne jest ;/

kot.jpg
Opublikowano

Po prostu ustaw częstszy obrót treningu.

Przeczytaj kilka postów wstecz to będziesz wiedział.

roomy.png

Opublikowano

a i jeszcze mam pytanie dało by się zrobić tak żeby np dało się wpisać dane z 2 kont i potem się tylko przełanczać ? anie ze za każdym razem trzeba pisać no i bot jest wykrywalny ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...