Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: Salomon21

Dlaczego chce grać:Bo lubie minecrafta,Wczoraj kolega mi pokazał ten serwer i mi sie spodobał.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okej ten whitelist nie przyjmuje graczy posiadających oryginalnego minecrafta (alpha) dziękuję bardzo za zmarnowane 5h wczorajszej budowy

@wszystkich przyjmuje, pisz na pm.

To ja Lognomaniak ... Jebani ukradli mi konto ^^

Opublikowano

Nick w Grze : Sukyms

Dlaczego chce grać : Gram w minecraft'a od kilku dni z kumplami i wczoraj ten serwer pokazał mi ten serwer kumpel (nick Slaj) bardzo mi się spodobał zauważyłem ze graja tu mili goście i chciałbym tez pograć...

Opublikowano

Nick: TheKamil4521

Dlaczego Chcę grać: Podobno to jeden z lepszych polskich serverów Minecrafta, chcę to sprawdzić.

Opublikowano

Nick : Bartas

Dlaczego Chce grać : Grałem już na paru serverach lecz każdy upadł, mam nadzieję że z tym się tak nie stanie.

Opublikowano

Witam,

Nick: TerraSBX999

Dlaczego? dlatego że już grałem ale WT się cofnęło

33876.png

32891.gif

33268.png

33886.png

Dajcie "+" jeśli pomogłem :D

mca.pngmca.png

Opublikowano

Nick: Qerino

Gra jest ołsom :>

A chciałbym również zagrać z innymi użyszkodnikami.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Nick: Stachi

Dlaczego chcesz zagrać?: Ponieważ szukam stabilnego i dobrego serwera, aby zacząć swoją przygodę z muli w minecrafcie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nick: Adamigo

Mam na imię Adam, jestem w wieku 17. lat. Chciałbym tu zagrać , ponieważ szukam stabilnego serwera, na którym poznając nowych ludzi można się odprężyć, zbudować coś ciekawego, czy po prostu starać się przeżyć kolejną noc. Singleplayer jest nudny, przynajmniej po miesiącu gry, poznałem już prawa tego świata, myślę, że jestem gotów by pograć z wami w Multiplayerze.

Proszę o szybkie i pozytywne rozpatrzenie. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...