Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: Raven (jeżeli zajęte przez innego użytkownika, proszę zapisać jako Maluzis)

Dlaczego chcesz zagrać: Chcę zagrać, ponieważ aktualny serwer na którym grałem upadł niestety, a gra w singla jest przytłaczająca.

//Dodałem Raven

Opublikowano

Chuja nie dodadzą.

Bawią się (czyt. banują) na serwerze i nie chce im sie zajrzec do tematu..

//Tylko ja dodaje do listy i trudno mi jest administrować na serwerze, a do tego dopisywać, wiec odpuść sobie

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

jak już wcześniej wspominałem każdy zna moje hasło zmienię na takie że się nie połapią tylko plis zdejmijcie mi go

Opublikowano

Mój nick zanikł i proszę o zregenerowanie

Nick: 0stry

Dlaczego chce grac: Pisałem już wcześniej ;D

//Najpierw chcesz 0stry, a potem Ostry...

Skromnym Plusikiem nie pogardze!!

:D

1758531robertm643482.jpg

ostrysk8.png

Opublikowano

Imie w grze:Pan Ziolko Dziala Dlaczego chce grac na tym serwerze?: Bo mi sie nudzi dostalem bana w cs i mi cisnienie podniesli wiec dodajcie mnie do tej gry jak najszybciej bo na tym serwie kumple graja i mowia ze bardzo fajny

//Dodałem PanZiolkoDziala

Opublikowano

nick: Ksionrze Cyc

dlaczego chce grac: dzieki koledze dowiedzialem sie o tej grze a na singlu nie morzem zagrac razem

//Dodałem KsionrzeCyc

Gość jaro1279
Opublikowano

wlazlem do gry i jestem w 1 miejscu i skacze .. nic nie moge zrobic lata mi kamera ani pisac.

Opublikowano

Nick w grze: James Shino

Dlaczego chcesz zagrać: Bardzo lubię grać w minecrafta, ale singiel mi się znudzil a nie chce mi się grać w niego. Chcę grać tutaj z bratem, i cieszyć się grą. Obiecuję, iż nic nie rozwale itp. Proszę o dodanie na white list.

//dodałem JamesShino

Opublikowano

wlazlem do gry i jestem w 1 miejscu i skacze .. nic nie moge zrobic lata mi kamera ani pisac.

Wpisz /register *

* - Hasło jakie chcesz

internetorlyomgwtfbbq.gif
Opublikowano

Witam, sory że tu ale nie wiem gdzie. Mam błąd. Wchodzę an serwer, wszystko wdlg. pordanika, i nie moge się zarejestrować, bo zaraz jak by trace internet napisem w minecrafcie: connection reset, i nie mogę grać ani sie zarejestrować, próbowalem juz w cholere, javy stare nowe itp, i nie działa. Prosze o pomoc.

Opublikowano

Jestem już w grze na tym serwie i co się rusze to mnie cofa do tego samego miejsca co robić pomóżcie.

Sory że tu pisze.

Weteran
Opublikowano

nick : chladek

Dlaczego chcesz zagrać : bo dopiero ssciaglem gre i chce ja przetestowac ; D

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...