Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nick DrHouse

powód Grałem w sporo w singla zbudowałem dość rozległy świat. Czas zacząć pocinać w multi ^^

Pomogłem daj 5

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: phpl

Powód: Gralem na 1 becie i nie sprawiałem problemów, dlatego chcę zagrać jeszcze raz. ( Jezeli stara whitelista działa to proszę o usunięcie tego postu).

Opublikowano

Nick: pawcio1

Dlaczego?: Grałem w pierwszą betę było fajnie i teraz też tak będzie.

Opublikowano

Bry,

Otóż mam 20% poniewuż jakiś metiniec wlepił mi warna za pomoc w tym durnym dziale.

Pomimo tego chciałbym przytoczyć,że tych warnów miałem "w chuj" i że to nie świadczy o niczym.

Jak się zdecydujesz to :

Nick : Obojętnie,może być Wojtasek.

Dlaczego ja? Bo jestem zajebisty i w ogóle jeden z największych ogarów w tej grupie,nie zawiedziesz się na mnie w skrócie.

Pytanko na jakiej to wersji jest.

Opublikowano

nick : pijany1221

dlaczego chcę zagrać : aktualnie nie mam nic lepszego do roboty a pozatym już tu grałem i zdążyłem zauważyć że nawet na beta testach było fajnie ;D (poza traceniem itemów).

Opublikowano

nick : Enubis (moj nick)

dlaczego chcę zagrać : Ponieważ pierwsza beta mi się bardzo spodobała i chętnie pogram dalej:)

nick : EnuPL (nick brata)

dlaczego chcę zagrać :Ponieważ pierwsza beta mi się bardzo spodobała i chętnie pogram dalej:)

Jak pomogłem daj + :)

Opublikowano

Nick: boci3k

Dlaczego: brałem udział w pierwszej fazie beta testów, starałem się pomagać a osobiście chciałbym grać wspólnie z innymi.

Btw pytanie:

czemu niektórzy zgłaszają siebie ORAZ swoich kolegów, którzy nie mają tu konta - potencjalni grieferzy -.^

1644b8636667.png

Opublikowano

Nick w grze:latinos73PL

Dlaczego chcesz zagrać: lubie minecrafta mpcforum przeglądam od okolo 2 lat albo roku ;d nie wiem dokladnie z kolegą chcielismy sobie popykac razem bedzie pomagac innym ;] mysle ze mnie zapiszesz

Opublikowano

Nick w grze: Le1t0

Dlaczego chcesz zagrać: Czuję się powołany do tej gry.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Nick: Saskelol

Dlaczego chce grac ? : Odpowiedz jest prosta, wole pograc z kims z mpc na multi player niz no-lajfic na signle, poza tym podoba mi sie ten serwerek ;D

Opublikowano

Nick:Sebos

Dlaczego:

Chciałbym naprawdę zagrać na tym zajebistym serwerze.

Piszę po raz enty ponieważ nie mogę się doczekać ,a jakoś mam przeczucie że macie moje posty w dupie.

Mam 2k postów +.

Więcej niż wymagane.

Nie psuję ,nie niszczę ,po prostu chciałbym zagrać.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

-----------------------------------

już nic :///

1327749533-U104252.png

WOLNOŚĆ DLA KONOPI - KONOPIE DLA WOLNOŚCI !

Opublikowano

Nick w grze: ---

Dlaczego chcesz zagrać: Bo mam 10 lat, lubię kraść ludziom itemy ze skrzynek oraz zalewać ich domki lawą.

//Bardzo śmieszne =,=

Opublikowano

Prosiłbym admina żeby zajrzał tutaj...

//Zaglądam, jednak trudno mi być 24/7 na dobe dla was.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

nick: ICoTeraz?

cóż ... chciałbym ,zagrać poprostu na tym serverze :]. Kocham wszystko co związane z mpc,więc i na minecraft online chciałbym zagrac :]

Dodałem nick ICoTeraz

pedo-dog.gif

Opublikowano

Str 17 została pominięta więc pisze jeszcze raz

Nick; CarpeDiem

Dlaczego; Bo single mi się znudził i czuje że będzie to zaje***** serwer

//Nie zostałeś pominięty, byłeś dodany już dawno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...