Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o dodanie Wilson891

Chcę tu grać bo wychodzi na to że to najlepszy serwer MInecraft w Polsce

Tak. Nic tu nie ma.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nick: Voodoo

Dla czego chcę grać? Ponieważ bardzo chciałbym spotkać się w tej grze z kumplami ;] Poza tym według mnie ten server najbardziej się nadaję ;]

Pozdrawiam

Opublikowano

Nick w grze: damian_pl

Dlaczego chcesz grać?: Spodobał mi się singiel a słyszałem, że bardzo fajnie sie gra na tym serwerze, także tego..

Opublikowano

Nick : DawiSS125

Dlaczego chcę grać? Chce grac bo nudy i nie ma co robic A mysle ze tu nie pwinno byc nudno ; D I ten serwer mi najbardziej odpowiada.... A i single player jest nudny ; P

Opublikowano

Nick w grze:abcde999

Dlaczego chcesz zagrać: poniewaz denerwuja mnie polscy adm. wlasnych serverow wiekszosc to dzieci(chodzi o zachowanie)

Opublikowano

Dlaczego chcesz zagrać: Lubię budować, odkrywać itp.Grałem na kilku serwerach, ale tam panuje niezbyt fajna atmosfera ..

Opublikowano

Nick:FireFiFi

Dlaczego chcesz zagrać: Lubię budować, odkrywać itp.Grałem na kilku serwerach, ale tam panuje niezbyt fajna atmosfera ..

Opublikowano

Nick: Ssilent

Powód: Znudziło mi się już granie na singlu, a podobno wasz server jest bardzo dobry.

Pozdrawiam Ssilent

9393.jpg

9227.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...