Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Skorski

Dlaczego chce zagrac: Prosił bym o wpisanie, konto dla kumpla nie ma konta na forum ;p

Opublikowano

nick:keiichi

Kolega z klasy powiedział że tu gra i serwer spoko więc też chciał bym tu pograć a nie tylko ten singleplayer ;D

Opublikowano

Nick w grze: Sztuciec

Dlaczego? Bo jestem chory i siedze caly czas w domu . Znam ta gre bo gram w nia troche juz ;] Wiem duzo o craftingu ...

Opublikowano

Nick w grze:ToxiC

Dlaczego? Nie mam zbytnio co robić a minecraft w takim towarzystwie jest o wiele lepszy niż inne gry.

Opublikowano

Nick w grze: DamianTM

Dlaczego chce grać : ponieważ od dawna czekałem aż jakiś serwer powstanie , a serwery hamachi za szybko padają ;[ I też dlatego, że nudzi mi sie gra na single player

Opublikowano

Nick w grze: tym3k

Dlaczego chce grać: Proszę o dodanie mojego kumpla do whitelisty spokojnie jest ogarnięty.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nick w grze: Mijaakie

Dlaczego chce grać: To jest nick brata, z którym chcę pograć ;> Prosił mnie abym napisał za niego bo nie chcemy robić MultiKonta.

Pozdrawiam i Czekamy.

edytowane przez rumuna

Opublikowano

Nick w grze: love

Dlaczego chcesz zagrać: Bardzo chce zagrać, gdyż mi nie działą inne konto i nic na nim - a haslo sie gdzies zapodzialo. Proszę o nowe konto, mam bląd z minecrafte male dzisiaj przychodzi spec od komputera wiec bede mogl juz grac. Proszę nałożyć na ten nick whitelist: )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...