Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: mcfreak lub Macko (dwa nicki z powodów bezpieczeństwa , ponieważ dużo ludzi "pożycza" mój nick)

Dlaczego chcesz zagrać: W minecrafta gram już od jakiegoś czasu w SP grałem w MP grałem lecz jestem już trochę na mpc forum i chciałem zagrać z użytkownikami forum.

dodany

80607038.png
  • Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: LeTienCoQ

Dlaczego: Bo nie lubię tej samotności w singlu, a po za tym chciałbym pokazać, że (choć nie za bardzo ;p ) coś umiem na tej "arenie" graczy ;D

Opublikowano

nick: Devils

Dlaczego chce grac: Konto dla kolegi, niestety jest tak leniwy, że mu sie nie chcę ; )

Opublikowano

Nick:GaHee

Dlaczego chcę zagrać?

Nie będę to pisał różnych kitów, po prostu fajniej gra się z kilkoma osobami niż samemu.

49528429487635957538.png

Opublikowano

Nick : patik421

Dlaczego chcę grać na tym servie?: Single jest dosyc nudny. W multi jest inna bajka. Grałem już na kilku serwerach multi. Ale mam nadzieje że ten jest tym najlepszym.

Sin%20Cara.jpg

Sin Caraa !

Opublikowano

Niestety nie zostałem dodany :

Kaloszer

Mam oryginalnego minecrafta

Jesteś na liście,podałeś nam zły nick.

Wszyscy zostaliście dodani.

Opublikowano

Jesteś na liście,podałeś nam zły nick.

Wszyscy zostaliście dodani.

Niestety nadal nic T__T

spróbuj dodać

kaloszer (case-sensitive)

@post

Btw w obu postach jest ten sam nick ... Więc jak mogłem podać zły ? huh

To ja Lognomaniak ... Jebani ukradli mi konto ^^

Opublikowano

Nick w grze: bapi

Dlaczego chcesz zagrać : Singiel troche nudny a wczoraj jakimś cudem wbiłem na wasz serwer i mi się spodobał.

Opublikowano

Nick w grze:Hessel

Dlaczego chcesz zagrać:Ta gra mnie interesuje , jestem aktywny .Na razie nie mam w co grać więc będę grał w Minecraft. Gra mnie wciągnęła mimo że gram od niedawna .

Opublikowano

Nick w grze: TheGorteen

Czemu chcesz grać?: To jeste super forum często na nie zaglądam i nawet w minecrafcie u was jest bosko. Wczoraj na serwie grałem cały dzień i tak bardzo mi sie spodobało że postanowiłem że zapisze się na whitelist.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...