Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Mz1996

Dlaczego ? Bo chce pograć z kolegami, a poza tym nie mam nic do roboty. MineCraft po prostu mi się podoba.

Opublikowano

Nick: Tusior (jeżeli zajęty to Tusior96 )

Dlaczego chcesz zagrać: Gram w Singleplayer już 4 miesiące i powoli mi się nudzi. Nie grałem jeszcze w Multiplayer i chciałbym zobaczyć jak się gra na waszym serwerze.

Opublikowano

Nick w grze: Chudzio14

Dlaczego chcesz zagrać: Wiele słyszałem o grze Mine Craft i wszystko na temat tej gry było bardzo plusujące ją. Pewnego dnia byłem u kolegi i miałem okazję zobaczyć tą grę, teraz tak się na nią napaliłem że muszę po prostu zagrać, a ten serwer wydaje mi się najlepszy i był mi polecony przez kumpla.

Nowicjusz
Opublikowano

Nick 14k

Dlaczego chce grac: Poniewaz chce pograc z fajnymi ludzmi oraz pograc z moimi kumplami Romanem i Freefragiem !

Już możesz grać.

Opublikowano

Nazwa w grze: Kodzio30

Dlaczego chcę grać na tym serwerze: Ponieważ juz w singlu nie mam co robić a chciałem pograć z innymi ludzmi bo samemu nudno

Opublikowano

Nick w grze: Darnock333

Dlaczego chcesz zagrać: W Minecraft grałem już w singla a teraz chcę spróbować w multi bo serv. zapowiada się ciekawie.

Opublikowano

Nick: konda12

Dlaczego chce grać?: Ponieważ serwer zapowiada się ciekawie, poza tym jest to serwer MPC więc nie może być kiepski ^^.

<<<<<<<<<<- Hello and Goodbye ->>>>>>>>>>

Opublikowano

Nick w grze: Phenomanify

Dlaczego chcesz zagrać: Ogólnie single player mi się znudził, a Wasz serwer mi się podoba i chce zostać przy nim dłużej. ;]

Mozesz juz grac ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...