Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kochany Virussku... Czy mógłbyś mi łaskawie zrobić nowe konto ?

Nick : Resurect

Czemu? Bo już chyba 2 resety konta miałem i nadal prosi o hasło którego nie znam T_T

//Dodałem Cie

Geoning

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: max299

Dlaczego chce zagrać: Ponieważ mam dosyć gry na Singlu ( Tzn singiel jest świetny, ale wole zagrać z przyjaciółmi przez neta ).

Opublikowano

Nick : rzema

Dlaczego : Szukam od dawna serwera minecraft beta i od kolegi dowiedziałem się o tym serwerze i bardzo chciał bym na nim zagrać.

Opublikowano

Nick w grze: michi0987

Dlaczego chcesz zagrać: Singiel nudny. Zagrał bym z kimś i pobudował coś. Serwer polecił mi kolega który jakiś czas już tutaj gra.

Opublikowano

Nick w grze: DarkNOVE

Dlaczego chcesz grać: Bo chce wspólnie z innymi użytkownikami forum tworzyć świat minecraft lub zobaczyć wspaniałe budowle jakie stworzyliście. Bardzo proszę o przyjęcie, jeśli nie ma miejsc to wielka szkoda.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Nick: Killer261

Dlaczego?: Lubie budować i tworzyć pomogę stworzyć coś ciekawego lub też sam coś zrobię i nie niszczę cudzych budynków (wiem ile wysiłku kosztuje stworzenie czegoś)

Opublikowano

Nick w grze: Bori

Dlaczego chcesz zagrać: To jest postać dla mojego znajomego. Po prostu chce grać ze mną na tym zajebistym serwerze

b_350x20_CFFAD41-E98100-000000-591F11.png
Opublikowano

Nick w grze: Jackamer

Dlaczego chcesz zagrać: Poszukuje dobrego serwera i ten wydaje mi się bardzo solidny, oraz zauważyłem że lista jest duża więc mam nadzieje że serwer obfituje w graczy.

Opublikowano

Nick w grze: Gogus

Dlaczego chcesz zagrać: Bo sing mi się znudził i mam dużą ochotę pograć z prawdziwymi graczami tworząc z nimi coś zaje*istego.

Opublikowano

Nick:WlasnieJa

Bylem master flamaster ale zapomnialem dodac ze mnie przez weekend nie bedzie :[

Opublikowano

Nick w grze: Enteral

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ nie chce mi się grać w singla (mam dość criperów). Przy okazji szukam fajnego serva do Multi.

Opublikowano

Nick w grze:Krzysio

Dlaczego chcesz zagrać: Bo crippery zniszczyły mi na singlu chatkę.

I like minecraft, terraria and banana.

Fajnie się klikało?? :D

3PLBp.gif

Opublikowano

Nick w grze : Bakoo

Dlaczego? Nudzi mi się na SP w MP grałem już tu na koncie brata ale chce grać samemu od początku.

1307713087-U105081.jpg
Opublikowano

Nick w grze: kubusko

Dlaczego chcesz zagrać: No bo ponoć wasz server jest tak bardzo dobrze rozwinięty i w ogóle mi się podoba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...