Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PS : Jeszcze trzeba składać podania ?

Jak tak to ja składam.

Nick w grze: BonieQ

Dlaczego chcesz zagrać: Bo dawno czekałem aż serwer powstanie !.Mam dosyć serwerów hamachi które upadają po 4 dniach.Widze że na forum jest wiele niesamowitych graczy i wiem że serwer mpc będzie jednym z lepszych w Polsce !

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam 50 postów lecz jestem zarejestrowany od dawna.

Nick w grze:Janikl

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ serwer jest polecany przez wielu moich kolegów i zapowiada się ciekawie.

A po za tym mam ochotę zagrać na serwerze gdzie istnieją jakieś zasady.

Opublikowano

Nick:Sebos

Dlaczego chcę zagrać?

Chcę budować budowle wraz z innymi ludźmi ,samemu jest za nudno.

Chciałbym (gdy dołączę do "serva") znaleźć ekipę(najlepiej z mikro) z którą mógłbym budować.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Nick w grze: barycz

Dlaczego chcesz zagrać: bo lubie ten server i to dla mnie taka odskocznia od codzienności ;]

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Nie wiem czy trzeba jeszcze raz składać podania ale jak inni składają to ja też :]

Nick: CameL

Dlaczego chcesz zagrać: Tak jak wcześniej pisałem :]

Reklama:

userbarwb.png

Opublikowano

Prosze o dopisanie do white listy.

Nick: Cupidyn

Dlaczego chce tu grac: Poniewaz mysle ze bedzie fajny sklad a ja mam duzo pomyslów do zrealizowania ^^

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Nick w grze: BarTTek

Dlaczego chcesz zagrać: Chcę po prostu sobie zapewnić dobrą rozrywkę na serwerze MPC...

Alone.png

Samotność to uczucie, którego wszyscy z nas się boją .

Nie łatwo z tym walczyć .

Dlatego nie możesz się poddać .

Opublikowano

Nie wiem czy muszę składać podanie jeszcze raz więc dla pewności:

nick w grze: PadmaN

dlaczego? : ponieważ atmosfera ubiegłego wieczoru była świetna i bardzo fajnie mi się grało, mam nadzieję że tak zostanie.

Opublikowano

Nick : Yoshi

Powód : zarąbisty był to server jak na nim galem

Nie wiem czy dostane slota ponieważ mam 42 posty ale zobaczymy jak admin zadecyduje :]

Opublikowano

nick: hryCek

Powod: Bardzo wciagnalem sie w pierwsza bete serwera. bylo by milo zagrac znowu gdzy wszystko bylo fajnie wymyslone. nie znalazlem jescze takiego serwera.

Opublikowano

Nick: Pija

Dlaczego chcę grać : Gram od pewnego czasu w singleplayer , ale powoli już nie mam co robić.Teraz wolałbym zagrać z innymi graczami .

Opublikowano

Nick w grze: piotroszko

Dlaczego chcesz zagrać: ponieważ spodobał mi się (grałem przedtem) i nie mam co robić :/.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Nick: Nafurany

Dlaczego chce zagrać: Ponieważ grałem na poprzedniej becie ,wzniosłem wtedy wielką latarnie a także zbudowałem lampy, chodniki,fontanny aby upiększyć przedmieście.

Opublikowano

Nick: Wilkers

Dlaczego chcę grać: Bo fajnie się grało w bete i była bardzo sympatyczna atmosfera. A po za tym to miałem ciekawy domek i chciałbym się nim pochwalić ale już go pewnie nie ma. A z cuboidem napewno niebędzie nic dla grieferów.

Opublikowano

Nick: MaTeX

Dlaczego chcę grać: Ponieważ pierwsza beta byłą super ! Chcę grać aż do końca serwera i pomóc w budowaniu nowego świata MineCrafta!

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nick:Juma

Dlaczego chce grać : Grałem na pierwszej becie,bardzo spodobał mi się serwer. PS.Wiem że nie mam 50 postów ale na 1-wszej becie nie psułem zabawy (nie podpalalem etc.) więc uważam że można mi zaufać

Opublikowano

nie wiem czy muszę znów dawać posta^^ więc daje

Nick : meLa

Dlaczego : Brałem udział w becie i stwierdziłem że to zaje... server^^

PS. Pragne zapisać tak jak poprzednio moich kolegów budujemy razem domy^^ i pomagamy sobie nawzajem

Nicki :

- Deifff

- ExuP

- Rex

Opublikowano

Nick: tiger5000

Dlaczego: Gram w singla i chce zacząć pocinać w multi, a server mpc jest bardziej ogarnięty niz servy hamachi

mam 15%, ale co trzeba zrobić nowe konto i wbić 50 postów?

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...