Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chce grac na tym serwie ponieważ słysałęm że jest on bardzo dobry i zamierzam to sprawdzić jeśli mi się spodoba zostane na nim NICK kaka12k

Opublikowano

Nick w grze : Sesse

Dlaczego chcę grac : Dlatego że się nudze na singlu i już długo szukam dobrego serwera minecraft.

Opublikowano

Nick w grze: Walendes

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ grałem na "poprzednim serwerze" i bardzo miło mi się grało.

sR7VM.png

Opublikowano

Nick w grze:Hardcore

Dlaczego chcesz zagrać: Dostojny i cny adminie. Proszę cię ja, uniżony wasal. Zaiste zobowiązany będę jeżeli wpiszecie mnie na pergamin , zwany przez plebs white list .

Opublikowano

Proszę o wpisanie mnie na wl po raz drugi, gdyż mam wrażenie, że ktoś o mnie zapomniał. (po dodaniu na wl usunę zbędnego duplikata posta)

Nick : Amerykaninczyk

Nick brata: jeśli możliwym jest, żebym pisał za niego podanie: BeatYaMouth

Dlaczego chcemy grać? Graliśmy we dwóch na lanie, a potem z kumplami przez serwer hamachi, który nie mógł ponieść więcej, niż 10 osób... Chcemy posmakować gry na wysokiej klasy serwerze i dużą liczbą aktywnych graczy.

Opublikowano

Nick: Vesth1337

Dla czego chce grać ? Bo cos mam nie tak ze nie moge wbic ;/ ciagle pisze ze ktos na nim siedzi ;< a nie siedzi nikt bo kolegi pytalem ;P wiec dajcie mi nick Vesth1337 ;p

Opublikowano

nick w grze : MatiOniS

dlaczego chcesz zagrać : ponieważ ostatnio bardzo interesuje się rozgrywką multiplayer i bardzo chce zagrać na waszym serwerze

Opublikowano

Nick w grze: F4t4l

Dlaczego chcesz grać: Nie znam innych serwerów do grania w minecraft. Słyszałem z neta, że serwer jest bardzo fajny.

Istnieje około 20 aniołów... 10 śpi na swojej chmurce... 9 radośnie się bawi... A jeden właśnie to czyta ;*

Jeżeli pomogłem proszę o "+'

Opublikowano

Nick: Czepiel

Dlaczego chce grać? Bo kolega mi polecił i od dawna szukałem dobrego serwa gdzie bede mógł zagrać w Minecrafta

Opublikowano

Nick w grze:WheelMan

Dlaczego chcesz zagrać: Na innych serwerach jest nieład, można robić co sięchce, rozwalać komuś domy, wszystko niszczyć. Tutaj podobno tak nie jest. Raczej będzie mi się on podobał. Chciałbym tutaj zagrać z moim kolegą. Przypuszczam, że nie będą grały tutaj jakieś niepoważne dzieci. Chcę pomóc w budowie miasta. Liczę na to, że będę przyjęty.

Opublikowano

Nick w Grze : Lukne

Dlaczego chce zagrać : Ponieważ znudził mi sie singleplayer i chce zawierać nowe znajomości.Moge w czymś pomóc np budować z kimś i takie inne duperele.Gram w minecrafta ok 1rok.Z Góry Dziękuje.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...