Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nick: meLaPL

dlaczego chcę grać: A więc powiem tak nick " meLa " został już prędzej bodajrze zapisany i powiadamia mi że złe hasło więc proszę zapisanie tego nicku a " meLa " najlepiej usunąć.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick : Herbolt a jak byłby zajęty to proszę : Herbolt999

Dlaczego tutaj chcę grać ?

- Dlatego iż wielu kumpli gra w to, próbowaliśmy na Hamachi ale były potworne lagi, więc z kumplami próbujemy grać tutaj ;]

Budowniczy
Opublikowano

Nick w grze: Zasilacz.

Dlaczego chcesz zagrać: Chciałbym zagrać na serwerze, który jest długo włączony, jest dużo pluginów, nie ma lagów, są spoko gracze i ogarnięta administracja. Lubię minecrafta i gram w niego od ok. 16 lutego, jestem w miarę obeznany.

Od poniedziałku do czwartku mogę być na serwerze krótko lub wcale nie wchodzić, ale od piątku do niedzieli nawet długo.

Opublikowano

Nick w grze: Drozdzowa

Dlaczego chcesz zagrać: bo dużo osób gra i słyszałem że szybko się rozbudowujecie i chciałbym budynki pooglądać.

Opublikowano

Nick w grze: Lobster

Dlaczego chcesz zagrać: Bardzo lubię Minecrafta i gram w tę grę od dłuższego czasu , jestem obeznany na singlu jak i na multi. Szukam fajnego servera .

Opublikowano

Nick w grze: Frozen

Dlaczego chcesz zagrać: Z tego co słyszałem serwer ma bardzo dobrą opinię , po za tym już od dłuższego czasu poszukuję na prawdę dobrego serwera.Myślę , że ten serwer spełni moje oczekiwania i zapewni mi wiele godzin rozrywki.Co więcej jestem użytkownikiem MPC forum , więc wypadało by zagrać.Podsumowując naprawdę chciałbym zagrać na tym serwerze i jestem raczej ogarnięty, także myślę że nie ma nic przeciwko , aby mnie dodać do White List.

Opublikowano

Nick w grze: Qbatura

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ chce pograć z miłym towarzystwem, myślę ze bedzie mila atmosfera, ogolem nuda ;D Czekalem z niecierpliwoscia

userbanner.jpg

Carboon is the best!

Pomogłem ?

Licze na add.png

Opublikowano

Wszyscy dodani.

Napisałeś dodani a nie jestem?

Geoning zauważ mnie..

Nick w grze: lechistek5

Dlaczego chcesz zagrać: Grałem na poprzedniej wersji serva i mi sie podobalo.

Zostane dodany wkoncu?

Jestem na 105 stronie..

//Rzeczywiście, widocznie napisałeś post kiedy ja pisałem dodani wszyscy. Już jesteś.

RMCF1902

Pasjonat
Opublikowano

Nick:Zwiro

Dlaczego chcę grać: Lubię grać w minecrafta, uwielbiam budować i frajdą będzie dla mnie granie na tym serwerze.

1114820.gif

Nakarm!

C A T S

x-neko08.gif

x-yasshan4.gif

x-crun.gifx-catspell.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...