Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc ja też się przyłącze.

Nick: Alexis

Chcę grac bo normalna gra już mnie znudziła, chce po budować z innymi.

P.S na pewno dużo wniosę do świata (Minecraft).

Sory za double post Chrome mi się przyciął.

sygnature.png

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: selector

Dlaczego chcesz zagrać: Chciałbym zagrać ponieważ singiel jest nudne,nie ciekawe,i zbyt mało interesujące (nie ma kogo oglądać).A na multi to są ludzie poznam kogoś a poza tym słyszałem,że to dobra serwerownia i że poleca was dużo ludzi więc czemu nie można spróbować.Na multi nie jest nudno a chyba szczególnie z taką ekipą jak wy:).Myślę,że mnie przyjmiecie i razem stworzymy ten idealny świat w tej niesamowitej grze:). Pozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego zgłoszenia

Pozdrawiam selector

Opublikowano

Nick :sebek84

Dlaczego Chce grać :Znudziło mi się granie na singplayer i na serwerach hamachi chciałbym zagrać na wspaniałym dedyku widziałem filmiki z waszego servera poprostu jest zajeb....

Opublikowano

Mój Nick:midzel Chciałbym zagrac poniewaz single mi sie znudził i słyszałem od kolegi ze bardzo dobry serwer

Opublikowano

Nick: Kornik755

Powód: To jeden z najlepszych serwerów i jest 24/7, a mój okazał się jednym wielkim nie wypałem, chciałbym zagrać na jakimś prawdziwym, i dobrym serwerze, zobaczyć jak to wygląda.

Niszczę system XP'kiem, a wszyscy co mają W7 to zdrajcy i powinno się ich roszczelać.

Opublikowano

Nick: Szogun89

Powód: Wkręciła mnie ta gra, tryb singel player mi sie powoli nudzi i chcę spróbować grać w trybie multi. pozdrawiam

Opublikowano

Nick: BRK

Powód: W minecraft gram od dłuższego czasu i singiel mi sie znudził. Oraz gra na tym serverze paru moich znajomych i wiem ze server jest kozacki.

Opublikowano

Nick w grze: Kraken / KrakeN.

Dlaczego chcesz zagrać: Nie mam serwerów minecraft, i bardzo chciałbym tu zagrać.

Jeśli 1 nick jest zajęty to proszę wprowadzić ten po /

Opublikowano

Nick w grze: Hyxx

Dlaczego chcesz zagrać: Lubię minecrafta i chce zagrać z kumplem.

(Moj kolega nie ma konta na MPC, a chce pograć.)

Justin Bieber: Pan bóg* powiedział, że jestem najlepszy.

Eminem: Ja nic nie mówiłem.

* - błąd zrobiony celowo. Bóg jest tylko jeden.

Opublikowano

Witam Jestem Toriz

Nick w Grze:Toriz

Dlaczego chcesz zagrać:Ponieważ widziałem filmiki fajne i koledzy polecają.(NUDY NA SINGLU)

Pozdrawiam Toriz

Opublikowano

Nick w grze: Ceries

Dlaczego chcesz zagrać: Większość serwerów ma częste awarje itp. zaczyna mnie to denerować a skoro tutaj gra dużo ludzi to serwer musi być spoko

Opublikowano

Nick w grze : Bloodian

Dlaczego chcesz zagrać: Uwielbiam Minecrafta. Grałem już trochę w COOPIE, ale jestem ciekaw jak to wygląda w większej społeczności !

Opublikowano

Nick: piotroszko

Dlaczego chcesz zagrać: Grałem na poprzedniej "edycji" serwer mpc forum i mi sie bardzo podobało , sądzę że ta edycja tez mi będzie się podobała : ) .

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...