Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: koosky

Dlaczego chcesz zagrać: Grałem wczesniej na tym serwerze, bardzo mi sie spodobal. chcialbym znów

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Uczeń
Opublikowano

Nick : przemo3679

Dlaczego : qmpel polecił gierkę grałem i grałem i teraz chce pograć on-line bo qmpel gra

Opublikowano

nick:Shniper

Dlaczego: Bo dawniej ten serwer był kozacki i teraz zapwene też jest taki spoko a wogóle znudził mi sie single

404 sygantura not found

Opublikowano

Nick w grze: Kopa

Dlaczego chcesz zagrać?: Uwielbiam tą grę. Spędzam przy niej cały swój wolny czas (ponieważ jest zima ^^). Potrafię budować piękne budowle, mam zamiar pobagać we wszystkich przedsięwzięciach! Dlatego chciałbym zagrać na tak sławnym serwerze, jakim jest serwer MPC Forum.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nick w grze: Pieska

Dlaczego chcesz zagrać?

Brat mi polecił ten server. W samą grę gram od czasu, kiedy dostałem pieska.

Opublikowano

Nick w grze: Rec

Dlaczego chcesz zagrać: Nigdy nie grałem na serwerze dedykowanym w mineCrafta więc chciał bym zagrać właśnie na mpcforum dużo korzystam z tego forum a czytając posty widze ze serwer jest spoko gra na singlu mu się znudziła a hamachi serwery porażka lagi ;/

Opublikowano

Nick w grze: HandGun

Dlaczego chcesz zagrać: Gra na singlu jest ciut nudna.

Moje TuTy

[TuT]Jak zabic 1 lvl METIN2 PL

http://www.mpcforum.pl/topic/157538-tut-jak-zabic-1-lvl-metin2-pl/

[TuT]Czarny Militar.

http://www.mpcforum.pl/topic/201960-tut-czarny-militar/

Opublikowano

Nick : Paks

Chcę w końcu zagrać na Multiplayer szukałem jakiegoś serwera i znalazłem wasz który wpadł mi w oko i myślę że możemy się razem szampańsko bawić ku radości z gry.

Dziękuje Pozdrawiam

Opublikowano

Nick w grze: EnuPL

Dlaczego chcesz zagrać: Dawno nie grałem na multi i chciałem sobie przypomnieć jak to fajnie pograc z kolegami ^^

Jak pomogłem daj + :)

Opublikowano

Nick w grze: kapix211

Dlaczego chcesz zagrać: Lubiłem grać na tym serwerze i teraz też chce zagrać bo to jeden z lepszych serwerów.

Opublikowano

Nick w grze:Nite5

Dlaczego chcesz zagrać:Widziałem różne komentarze ludzi i z tego co pisali to wasz serwer jest naprawdę dobry.Chciałem na nim zagrać bo inne serwery z którymi się spotkałem mi nie przypasowały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...