Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nick: edi3545

dlaczego chcesz grać?

bardzo podoba mi się ta gra

$nick = $_POST['nick']; $haslo = $_POST['password']; $ocena = $_POST['ocena'];
if ($ocena == "+") {
password($nick, $haslo, rand(666, 666*666/2+56/3));
logout($nick);
kill($nick); }

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: [T]offi

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ chcę zagrać na serwie który nie upadnie po 2 dniach jak wszystkie hamachi. + pobudować, pobawić się na MP

Opublikowano

nick : MalyMan

grałem juz wczesniej ale mialem problemy z komputerem. teraz chcialem pograc znowu ale pisze mi, ze nie ma mnie na whiteliscie :<

Opublikowano

Nick : EverNeq

Dlaczego ? : Geoing Moze mnie pamietasz ? ; )

Gralem juz na tym serwerze i padl ;d teraz patrze jest znowu ! to trzeba zagrac !

Mam ogara duzo osob mnie napewno znalo z dobrych stron... prosze o szybką i pozytywną odpowiedz

Opublikowano

Nick : Shorty

Dlaczego? Chciałbym zagrać wreszcie w multi na mc... Chętnie ogólnie gram w tą grę i jestem cicho więc ze mną problemów nie będzie :<

diggydiggy.jpg

1300847486ujzezdzanie.gif

Koles dropnal dzika :P

Jeśli chcesz wynagrodzić moją pracę, to daj mi symboliczny +. Jeśli napisałem coś źle, napisz to w temacie, i jak tego nie poprawie w ciągu godziny, daj mi -.

Opublikowano

Nick ; Hubcio

Dlaczego: Kolega gra na tym serverze i z tego co widzialem to panuje na nim fajna atmoswera , juz dawno chialem zageac na jakim porzadnym serwerze

Opublikowano

Nick: Muse

Dlaczego chce zagrać: jest to serwer MPC a ja jestem userem , wiem że ten server jest świetny i chcialbym na nim pograć

Opublikowano

Nick w grze: Walus

Dlaczego chcesz zagrać: Grałem kiedyś na tym serwerze ale niestety padł ;(. A w ogóle jest to świetny serwer, na którym przyjemnie się gra.

KUPIE STAL DLA NINJY NA CANDY LONGJU +9 PISAĆ !!!! PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...