Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: Truskaweczka

Dlaczego chcesz zagrać: Ten serwer polecił mi mój kolega (sopel997). Twierdzi, że jest to najlepszy sewer Minecrafta. Chiałbym zobaczyć co go tak bardzo zachwyciło i pograć z miłymi ludżmi.

Opublikowano

Nick w grze:lechistek5

Dlaczego chcesz zagrać: Server wymiata wiem od kumpla

RMCF1902

Opublikowano

Nick w grze: p4key

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć dobrego serverka MC. Wszędzie jest albo brzydka zabudowa, albo nikt nie gra. Większość serwerów pada po miesiącu, a z tego co widzę, to wasz trzyma się już sporo czasu. Poza tym bardzo chciałbym zagrać sobie na serwerze w multi, bo dawno nie grałem, gdyż serwer, który kochałem padł z braku funduszy.

Opublikowano

Nick: TrexEldi

Dlaczego chce grać: Lubie minecrafta i nie jestem 10-letnim dzieckiem co nie wiadomo co by zrobil. CHcialbym szerzyc sie poprzez grę na multi.

Opublikowano

@ Dodaje kumpla. Bo wiem, że jest taka opcja.

Nick: ErRoR

Dla czego chcę grać: Bo grają tutaj moi kumple i ten serwer najbardziej mi odpowiada.

Opublikowano

Witam chcial bym zapisac sie na wl

nick : TheGacekDKO

chce grac dlatego bo mysle ze razem mozna cos fajnie zrobic i sie pobawic w budowanie roznych budyknow mam konto premium

GaceekTV_signature_800x250.png

Opublikowano

Nick w grze: MrDynamite12

Czemu chcę grać: Jeszcze nigdy nie grałem na multi a chciałbym spróbować. Gram często więc nie zawalałbym ot tak po prostu miejsca. Mam dość duży skill w tej grze(dużo już umiem), więc mógłbym pomagać przy budowach. Mam nadzieję na dobrą odpowiedź.

02758850976702993171.png
Opublikowano

Nick w grze: Warmexx

DLaczego chcę tu grać? Bo myślę, że ten serwer jest naprawdę fajny. I mam nadzieję, że tak jest :] W każdym razie, na razie nie mogę znaleźć jakiegoś fajnego serwera.

Just kidding.

Opublikowano

Nick:Terezjasz12

Dlaczego Chce grać: Chcialem ogarnac sobie multi na jakims fajnym serwerku, a wydaje mi sie że ten bedzie lepszy od różnoroakiego syfu przez hamachi.

Opublikowano

Nick w grze : Mruwa

Dlaczego chcesz zagrać : Kontakt z multi miałem tylko na własnym hamachi z mała ilością osób.Chciałbym zobaczyć jak to jest budować z innymi graczami ,a najwięcej dobrego słyszałem o tym serwerze.

Opublikowano

Nick w grze: HAWG

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ zwykły single jest nudny a ja nie lubię się nudzić, poza tym mam dużo wolnego czasu.

Opublikowano

Nick w grze : emilos123

Dlaczego chcę zagrać : Ponieważ gram na single od 4 miesięcy i myślę że fajnie będzie pograć z innymi ludźmi isć z nimi do kopalni czy gdzieś tam

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...