Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Papja

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ grałem już tu wcześniej i ludzie byli mili i oprócz jednego włamania do kopalni grało mi się świetnie

Opublikowano

Nick w grze: eximo

Nick w grze: MaQu

Czemu chcemy grać: Ponieważ szukamy jakiegoś ciekawego serwera a już kiedyś tu graliśmy.

Opublikowano

Nick w grze: xxxdymekxxx

Dlaczego chcę zagrać: To forum bardzo pasuje do mojego hackerskiego stylu, a że lubię grać w te piksele pomyślałem, że wspomogę serwer MPC w te klocki.

Haker – osoba, która szuka i ewentualnie wykorzystuje dziury bezpieczeństwa w oprogramowaniu komputerowym.

Opublikowano

nick w grze : rpk

dlaczego chce zagrać : chce zobaczyć czy cuboidy dają a nie jak wtedy co musiało się użerać z 2/3 dni.

Opublikowano

Nick w grze: Nuno69

Dlaczego chcesz zagrać: Tryb SP już mi się znudził teraz szukam dobrego i miłego serwera :]

Opublikowano

Nick: Zaid

Chciałbym zagrać z normalnymi ludźmi którzy nie będą okradali mnie z 17 razy dziennie i na serwerze który nie daje na start all pro itemkow itp poprostu żeby grać tak jak na sp ale z innymi pokazywać swoje budowle pomysły pomagać sobie nawzajem . i mam taki mały apel żeby nie byli przyjmowani na serwer gracze poniżej 50 postow bo jak widzę duża ilość graczy ma ilość 1-2 posty.

Opublikowano

Więc ja też się przyłącze.

Nick: Alexis

Chcę grac bo normalna gra już mnie znudziła, chce po budować z innymi.

P.S na pewno dużo wniosę do świata (Minecraft).

sygnature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...