Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Iksek

Dlaczego chcesz zagrać: Razem raźniej. Lbuie pomagać, jestem miły i opanowany. Jest to server którego szukam od dawnego czasu. Pare z moich kolegów tutaj gra i poleciło mi ten server. Byłbym bardzo szczęśliwy grać z nimi :]

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: hargait

Lubię tą grę ponieważ jest kreatywna , czasami wymaga myślenia . A na ogół lubię gry gdzie grają inni . A singleplayer się nudzi .

Opublikowano

Nick w grze: Expander

Dlaczego chcesz zagrać : Ponieważ bardzo spodobała mi się ta gra (multi), a single player jakoś specjalnie mnie nie kręci.

Opublikowano

Proszę o dodanie mnie na whiteliste, z góry serdecznie dziękuję.

Nick w grze: eidos

Dlaczego chcesz zagrać: Chcę zagrać, gdyż gra na single player mi się strasznie znudziła.Druga sprawa jest taka, że na tym serwerze grają moi koledzy i bardzo miło by było gdybym mógł grac na razem z nimi.

Opublikowano

Nick: Anteras

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ lubię grać razem z innymi fajnym oraz kulturalnymi graczami.

Opublikowano

Sory za double posta.

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

Nick: oplopl

Czemu: Jako iż na różnych serwerach już grałem, jednak nie byłem zadowolony, a że trafił się kolejny... Może to właśnie ten przypadnie mi do gustu!

Opublikowano

Nick:thug

Chce grać bo serwer polecił mi kolega.A poza tym lubie budować i grać w minecrafta a singleplayer mi się troche znudził a ja lubie grać z kimś ,zwłaszcza w taką super gre jak minecraft

Opublikowano

Nick w grze: DrIuS

Dlaczego chcesz zagrać: Szukam serwera który mi się spodoba i gdzie będę mógł maniaczyć do woli ;p

Opublikowano

Nick w grze: Socz3k

Dlaczego chcesz zagrać: Single nudne, premium dzisiaj kupiłem i serwa nie mam, a z kumplem w 2 to nie gra ;/

Walni minusa a nie + , bo wole -

99% nastolatków dostało by załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu i miał zamiar skoczyć. Jeżeli należysz do tego 1%, które wzięło by krzesełko i popcorn i wołało "SKACZ LAMUSIE!" walni minusa.

Opublikowano

Nick w grze: jadek

Dlaczego chcesz zagrać: znudziło mi sie single i chciałbym pograć z ogarniętymi ludźmi ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...