Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: Aynix

Dlaczego chcesz zagrać: Grałem na wielu serwerach, chciałbym i na tym. Zainteresował mnie ten serwer.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodaj Meryler i Darkoman

Czemu: Dwaj dobrzy gracze, którzy mają dużo doświadczenia, grają dużo razem i szukają dobrego, stabilnego wolnego od dzieci serwera.

Opublikowano

Nick w grze: asd1111

Dlaczego chcę zagrać: Chciałbym zagrać na serwerze MPCFORUM, ponieważ jestem użytkownikiem MPC i to chyba jedyny serwer na którym będzie tyle znajomych... Będzie to mój pierwszy serwer (Dopiero zaczynam z MP)... Mam nadzieję że na nim nauczę się wielu rzeczy...

Nothing to do here.

Opublikowano

Nick w grze: MC

Dlaczego chcesz zagrać: Nie ma fajnych serwerów , wydaje mi się że ten będzie inny, nie bedę kradł, ani niszcył

Opublikowano

Nick: Maaakiii54

Chciałbym zagrać na serwerze gdyż słyszałem że jest to dobry serwer i znudziło mi sie troche granie na singlu

Opublikowano

Nick w grze:Ahhillles

Dlaczego chcesz zagrać:ponieważ uwielbiam grać razem z innymi podziwiać budowle innych ale również pomagać w ich budowaniu, a głównym celem mojej gry jest zabicie czasu

Opublikowano

Nick w grze: CTSG- taki bym chciał, jesli zajęty, może być Black lub Sinatra

Dlaczego ja: Jestem obyty z grą, posiadam własny, hostowany serwer minecrafta, wiek 21 lat pozwala mi kulturalnie się wysławiać. Deklaruję nie robić bałaganu w wirtualnym sandboxowym świecie.

6.jpg
Opublikowano

Nick w grze: TikeyPL

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ chciałbym się nauczyć od graczy robienia niektórych itemów oraz dlatego, że singiel jest nudny.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick w grze: Guzik (albo El_Guzikos jak zajęty ;] )

Dlaczego chcesz zagrać: Lubie MC. Chciałbym pograć na serwerze MPC. Tyle ;]

Opublikowano

Nick w grze: Bracik

Dlaczego chcesz zagrać:Bo chce pograć na stabilnym i pewnym serwerze minecraft

2v93yw3.jpg

59649-vader.gif

Opublikowano

Nick: StuFka

Dlaczego? Nudzi mi się singiel i chciał bym sobie pograć z innymi graczami minecrafta zobaczyć tez ciekawe budowle innych graczy

//nie umieszczamy gifow w sygnach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...