Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze:Navath

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ od dawna szukałem takiego servera, na którym jest ogarnięty team. Poza tym myślę, że panuje tutaj fajna atmosfera i mam sporo znajomych, którzy tutaj grają;p

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze:grzeholek

Dlaczego chcesz zagrać:bo lubię grę Minecraft oraz słyszałem ze wasz serwer jest fajny lecz muszę to sprawdzić sam ,wiec proszę o dodanie do listy .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam, nazywam się Alan i mam 14 lat.

Nick w grze:Nlanek

Dlaczego chcesz zagrać:Ponieważ lubię minecraft'a i chciałbym zagrać na multiplayer gdyż simpleplayer mi się znudził. Proszę o jak najszybszą odpowiedź. Z góry dziękuje.

Opublikowano

nick w grze: RelaxBoy

powod: Widzę że bardzo popularna stała sie ta gra więc chciałbym spróbować i ja:)

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

Pomocy nie wiem oco chodzi wchodze na multiplayer jestem w miejscu rozpoczecia gry i nie moge sie ruszac jak sie ruszam noto mnie cofa do tylu i jak tez ruszam kamera to tez mi cofa prosze o pomoc Nick kacelek1

Opublikowano

Nick w grze: M9ati

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ singl mi się znudził i mam ochotę zagrać z prawdziwymi graczami robią z ich udziałem co zaje*istego.

Opublikowano

Nick w grze: M9ati

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ singl mi się znudził i mam ochotę zagrać z prawdziwymi graczami robią z ich udziałem co zaje*istego.

Opublikowano

Nick w grze : Maciek09 -jeśli nie zajęty (jak zajęty to ) TheCounterMaciek5. " Dlaczego chce zagrać na waszym serverze : Ponieważ nudze sie na singlu , a bym chcial zagrać na waszym serverze bo jestem pewinen że ze wszystkich serwerów wasz server najbardziej pasuje do mnie. "

Opublikowano

Nick w grze: Meijin (wiem, trudny do napisania M e i j i n)

Dlaczego chcesz zagrać: Dlaczego? Ot, dobre pytanie. Może jestem "nowy", bo grę w Minecrafta zacząłem wczoraj, lecz bardzo spodobała mi się ta gra. W singlu powoli się nudzę, bo albo kopać w ziemi albo budować na powierzchni. Na MPCForum jestem już od ponad roku (sierpień 2009 kiedy zarejestrowałem się tutaj). Serdecznie proszę o "zezwolenie" mi na grę na serwerze MPCForum.

Z góry dziękuje i pozdrawiam

Meijin.

2pacsygna.jpg

Opublikowano

Nick kacelek2 Dlaczego chce grac lubie gry takie jak minecraft gralem na singlu i spodobala mi sie bardzo ale najbardziej chcialbym pograc na multiplayer

Opublikowano

Nick w grze: Pissed

Dlaczego chcesz zagrać: Single się troszkę nudzi, chcę pograć z ludźmi na Multi i "współtworzyć" dobry serwer ^^

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Opublikowano

Nick:ReCiUtKi

Dlaczego chcesz zagrać: Niemam co robić w singlu niemam już pomyslów na innych serverach grać nie moge a na tym tak. A tak wogóle nigdy nie grałem mulitplayer.

Jesli możesz daj add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...