Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: RavenSAR

Dlaczego chcesz zagrać: Hmm... ponieważ bardzo znam się na minecraft'cie i zamierzam innym pomagać jakby czegoś nie potrafili,i po prostu chciałbym spróbować zagrać przez neta

images%3Fq%3Dxxx%26hl%3Dpl%26sa%3DG%26biw%3D1440%26bih%3D683%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C4376&itbs=1&iact=hc&vpx=656&vpy=306&dur=259&hovh=166&hovw=248&tx=135&ty=82&oei=6i-BTZL5C8yl4Aaa4v36Bw&page=9&ndsp=22&ved=1t:429,r:3,s:175&biw=1440&bih=683
  • Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:Enablled

Dlaczego chcesz grać: Grałem z kolegą na własnym serwerze , ale jemu już się odechciało grać , mi nie :](serwer można powiedzieć prywatny , tylko ja z kumplem na nim grałem) I dlatego chciałbym zacząć grać tu .

W trakcie bicia rekordu czasu online na mpc :]

Opublikowano

Nick w grze: Bartonik

Dlaczego chcesz zagrać: Bo już długo czekałem aż będę mógł zagrać na dobrym serwerze. Mam dosyć serwerów hamachi. Widzę że na forum jest wiele dobrych graczy i wiem że serwer mpc nie upadnie tak szybko.

Opublikowano

Nick w grze: .SeQ

Dlaczego chcesz zagrać: Chce zagrac poniewaz znudzily mi sie serwery hamachi na ktorych wszystko przepada i chcialbym pograc na normalnym serwerze taki jak ten .

Opublikowano

Nick w grze: Noddon

Dlaczego chcesz zagrać: Szukam profesjonalnego serwera na którym można pograć pare tygodni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...