Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: Bijaacz!

Dlaczego chcesz zagrać: Single player po czasie się nudzi. Chcę pograć z userami MPC forum

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Nick w grze: Urths

Dlaczego?: w grze single player zbudowalem prawie wszystko, a teraz chcialbym sprobowac zbudowac cos z innymi. Po reszta gralbym tu z kolega co bardzo poprawia jakosc rozrywki.

Opublikowano

Nick: Levisek

Dlaczego chcesz zagrać: Chcę zagrać, ponieważ mam dużo wolnego czasu... Nie wiem co jeszcze napisać.. Po prostu bym chciał zagrać;f

Opublikowano

Nick : MrMatiegus

Dlaczego chcę grać ? : Myślę , że ten serwer jest w porządku , a tak wgl. to dużo moich kumpli na nim gra... ;D

78c9c25d6e4582c7d4918888b5047191.png

Zbieram "+" , a nie "-".

24382.jpg

24224.png

Opublikowano

Nick: Soulkirou

Dlaczego: po bezowocnych poszukiwaniach znalazłem ten server i chciałbym wejść w interakcje z innymi graczami ^^

Opublikowano

Nick: ogieN1

Dlaczego chce zagrać?: Chcę zagrać, ponieważ wcześniej grałem na innym serwerze multi, ale mi się szybko znudził, w googlach znalazłem ten serwer, więc postanowiłem spróbować czegoś nowego.

Opublikowano

Nick w grze:Pablo1999

Dlaczego chcesz zagrać: bo single nudne lubie grac z innymi i wiem ze na tym servie mpc forum nie graja takie nooby co daja se admy i se wszystko daja

Opublikowano

nick w grze : Pawcio-exi

dlaczego chce grac : grałem długo w singleplayerze i po prostu mi sie znudzilo a ztego co widzialem w licznych filmikach i komentarzach gra na MP jest duzo lepsza oraz zabawniejsza.Mozna tez sie popisac kreatywnoscia wobec innych graczy.Po prostu chcialem sprobowac gry na MP.

Opublikowano

Nick: Davdog00

Dlaczego chce grac: Bo miło by było z innymi ludźmi zagrać, tym bardziej ze to oficjalny serwer moje ulubionej stronki cheatowej!

W nicku wszystko razem i z duzej pierwsza litera na koncu dwa zera

Ps.

co oznacza end of stream?

Opublikowano

nick w grze : heroslaw

dlaczego chce grac : ponieważ w single player mi się nudzi i che zobaczyć jak się gra wspólnymi siłami

Opublikowano

Nick: Pahenko

Dlaczego chcesz zagrać: myślę że fajnie jest pograć z ludźmi nie tylko single player i jedyny przyjaciel/przyjaciele to wilki wolę pomaszerować ze znajomymi których poznam na waszym servie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...