Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: DwD99

Dlaczego chcesz grać: Dlatego że nie mogę znaleść innego serwera. Mam doświadczenie grałem na innych serwerach i 2 miesiące na single playerze do tego

dużo filmików na you tube z chęcią pomógłbym w rozwijaniu się serwera.

nfsw_DANIELS231.png
Opublikowano

Nick w grze:Beniamin

Dlaczego chcesz zagrać:W singlu już dużo zrobiłem czas na MP bez "małych dzieci" co obracaja konstrukcje w pył

Opublikowano

Nick w grze:zuwux

Dlaczego chcesz zagrać:Chcę zagrać na tym serwerze ponieważ chcę pobudować wspólnie z innymi ludźmi.

Opublikowano

Nick w grze: amidn

Dlaczego chcesz zagrać:

- szukam dobrego serwera

- mam dosyć serwerów hamachi, które działają tylko wtedy, gdy admin wróci ze szkoły

- Gram w różnych dziwnych godzinach, więc chce serwer on 24h

Opublikowano

Nick w grze : CreezeN

Dlaczego chcesz zagrać :

Słyszałem, że jest to najszybciej rozwijający się polski serwer, oraz chciałbym pograć z kumplami którzy grają na tym serwerze ; dd.

Opublikowano

nick w grze: qubus97

dlaczego: chce zagrać na fajnym serwerze 24/7 i pobudowac z innymi graczami

Jeśli pomogłem daj+

Opublikowano

Nick: PiterexX

Dlaczego chce zagrać: Szukam servera który jest ogarnięty i panuje miła atmosfera, chce zagrać bo kolega poleca mi ten server zgłoszenie o whiteliste składam 2 raz bo za 1 razem ktoś mi się wkradł na konto i zrobił hasło

76561198032469690.png
Opublikowano

Nick w grze : Bankso

Dlaczego chcę zagrać: Mam spore doświadczenie i mogę przysłużyć się serwerowi. Poza tym mam sporo wolnego czasu , który chcę wykorzystać na tym właśnie serwerze.

Opublikowano

Nick w grze: Hodog

Dlaczego chcesz zagrać: Bo chce sobie pograć na jakimś fajnym serwerze, a nie jakieś hamachi :0

Opublikowano

Nick w grze: Jaboless

Dlaczego chcesz zagrać: Bo single mi się znudził a inne serwery są mało ogarnięte a ten wygląda na porządny z porządną ekipą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...