Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Grzegorz

Dlaczego chce zagrać?: Lubie minecrafta, gram często na singlu, nie grałem jeszcze na ŻADNYM serwie multi.

Prubuje hakować, botować oraz spamować lecz

MI SIĘ TO NIEUDAJE!!!!!!!!!!!!
Opublikowano

Nick w grze:sm4ck

Dlaczego chcesz zagrać: chce zagrac poniewaz gra minecraft jest fajna a nie umiem znalezc fajnego serwa jak ten

Opublikowano

Nick w grze: Rienced

Dlaczego chcesz zagrać: Mam zamiar zagrać z kolegą onlline, ale nie możemy znaleźć porządnego serwera, mogę wnieść dużo nowości, jestem pomysłowy i przyjacielski.

.

Opublikowano

Dlaczego chce grać? - ponieważ dość długo grałem na singleplayer jestem no można powiedzieć że doświadczony

Lubię grać minecraft więc dość często będe obecny lubie rywalizować kto ma lepszy domek itd

nick w grze - Fagerek

Opublikowano

LOGIN:jacob8

DLACZEGO?:Interesuje mnie współpraca przy tworzeniu projektów które są nieosiągalne dla pojedynczego gracza.

Opublikowano

Nick w grze: Wojtas

Dlaczego chcesz zagrać: Bo chce pograć razem z bratem. I na single strasznie mi sie znudziło

10[+]

20[+]

30[+]

40[+]

50[-]

100[-]

200[-]

500[-]

1000[-]

Opublikowano

Nick w grze:Ae

Dlaczego chcesz zagrać: Myślę że to fajny serwer z porządnymi ludźmi i fajnie się bd grało .

MineCraft, PandoraMT2

Pomogłem daj + : )

Opublikowano

Nick w grze: rusek159

Dlaczego chcę zagrać?: lubie MPC, chociaż rzadko się udzielam, poza tym chciałbym spróbować jakiegoś innego serwera, a ten zapowaiada się bardzo fajny

Opublikowano

Nick w grze: Karfurim

Dlaczego chcesz zagrać : Ponieważ chcę spotkać się z użytkownikami z MPCFORUM . Chcę także pierwszy raz zagrać na serwerze minecraft.

sygnatura173ha6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...