Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tenma robi.. Tiaa.

Robil już 5 miesięcy. ;>

i jak widać 'g*wno' zrobione..

Porażka totalna ;x

Już niedługo pogramy.. HesteRku ;>

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wypuści na noc to się sprawdzi to co powiedziałem kilkadziesiąt stron temu "Ten serwer jest jak burdel działa tylko w nocy", bedzie to na reke tylko dla no life'ow, bo normalni ludzie mają szkołę/pracę i co ważniejsze

Mają własne życie.

Opublikowano

jak wchodze na strone evonis to pisze Merkon ze juz chodzi i mozemy grac^^

18.01.2011

To ci chyba coś mówi. Spójrz na dzisiejszą datę.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

jak wchodze na strone evonis to pisze Merkon ze juz chodzi i mozemy grac^^

Spójrz na date ... a nie piszesz głupoty

bez reflików

Opublikowano

Jak wypuści na noc to się sprawdzi to co powiedziałem kilkadziesiąt stron temu "Ten serwer jest jak burdel działa tylko w nocy", bedzie to na reke tylko dla no life'ow, bo normalni ludzie mają szkołę/pracę i co ważniejsze

Mają własne życie.

Lepiej niech wyjdzie w nocy niż za pare dni, bo komus się nie podoba, że nie pogra w nocy.

matjes4.png

Opublikowano

@Kinass tak.. a patrzyles kiedy to bylo napisane?? chyba nie ;]

@fortuno

ja pisalem im to samo, ze dzien jeszcze sie nie skonczyl ;]

Opublikowano

Dał By Merkon znać chociaż a nie ze czekamy bez żadnych info....!...!...!

To po co czekacie jak debile zamiast zrobić coś np się pouczyć to siedzicie przed komputerem

Nie bądź żyd daj

add.png to nie boli.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

fiiilm.gif

Proszę zdejmijcie mi te 15%

gotowcezallegrosw1.png

Opublikowano

Ej koniec pisania do tenmy ! SERWER Moze ruszyc lada moment ! Tenma sie tym nie zajmuje wiec nie piszczie do niego!

OTO INFO:

Serwer z mojej strony. Czyli pliki serwerowe są skończone. Zostało ogarnięcie systemu.

Tenma to potrafi zrobic lecz zajmuje sie tym ktos inny , wiec dokladnie nie wiadomo kiedy serwer on!

KAZDE Durne pisanie do tenmy UTRUDNIA PRACE NAD SERWEREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ja tam ciągle mam nadzieje że wkońcu wyjdzie serwer i pierwszy raz nie spierdoli im się coś... 3majmy kciuki :] :*

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Przy tym temacie powinno siedzieć przynajmniej 10 modków żeby ogarnąć go.Nie Róbcie sobie nadziei że serwer ruszy .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Dobra teraz wam dam to info. Nie chciałem podawać jakiś dat, żeby nie było rozczarowania, wole zrobić potem pisać. Serwer jako server jest już gotowy, został do ogarnięcia FREE BSD a nie ja to robie, wgl mam w tym znikomą wiedze. Po prsotu wywala błędy na całkiem dobrych plikach. Robie teraz z pewnym gościem to i jak się uda to od razu start. No co mogę dalej powiedziec... W tym czasie sobie po naprawiałem wszelkie błędy, jak serv ruszy zrobię liste naprawionych rzeczy i patch do pobrania (jeśli będzie potrzebny). Jakoś wam wynagrodzimy zwłokę.

sygna.png
Opublikowano

Dobra teraz wam dam to info. Nie chciałem podawać jakiś dat, żeby nie było rozczarowania, wole zrobić potem pisać. Serwer jako server jest już gotowy, został do ogarnięcia FREE BSD a nie ja to robie, wgl mam w tym znikomą wiedze. Po prsotu wywala błędy na całkiem dobrych plikach. Robie teraz z pewnym gościem to i jak się uda to od razu start. No co mogę dalej powiedziec... W tym czasie sobie po naprawiałem wszelkie błędy, jak serv ruszy zrobię liste naprawionych rzeczy i patch do pobrania (jeśli będzie potrzebny). Jakoś wam wynagrodzimy zwłokę.

Jak dasz dziś jeszczeto nie chcemy wynagrodzenia, bo lepiej grać niz dostać coś ;D

matjes4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...