Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tenma już skończył swoją robotę teraz ktoś ogarnia system...może dzisiaj ruszy.

Może czyli ze nie kurwa 13 osobowy teamt czy ilus tam i nie potrafia zrobic wszystkiego zeby bylo ok jeszcze w zapowiedziach pisali ze to bedzie najlepszy priv server ze robili go klika miesiecy a chuja server robiony 2-3 dni nie jest all spolszczone i do tego bugow wiecej niz na jakimkolwiek servie zamiast zrobic na poczatku beta testy zeby dopracowac serva i zobaczyc jakie sa bugi to odrazu wzieli go wlaczyli i ile server postal z 5 minut od wlaczenia to jest totalna porazka takiego czegos to chyba jeszcze nie bylo w histori mpc ;p nie to ze sie spinam zgrywam kozaka ale pisze jaka jest prawda mozecie minusowac wyzywac mnie to nie obchodzi .

img_20160313115024_8b85d9790027eb1e480a3

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może czyli ze nie kurwa 13 osobowy teamt czy ilus tam i nie potrafia zrobic wszystkiego zeby bylo ok jeszcze w zapowiedziach pisali ze to bedzie najlepszy priv server ze robili go klika miesiecy a chuja server robiony 2-3 dni nie jest all spolszczone i do tego bugow wiecej niz na jakimkolwiek servie zamiast zrobic na poczatku beta testy zeby dopracowac serva i zobaczyc jakie sa bugi to odrazu wzieli go wlaczyli i ile server postal z 5 minut od wlaczenia to jest totalna porazka takiego czegos to chyba jeszcze nie bylo w histori mpc ;p nie to ze sie spinam zgrywam kozaka ale pisze jaka jest prawda mozecie minusowac wyzywac mnie to nie obchodzi .

dokładnie

Opublikowano

Dobra dzięki Tenma za info chcieliśmy info i je mamy więc najlepszym chyba rozwiazaniem było by włączenie serwera około 10 jutro rano ale to jest tylko moje zdanie i może się wam nie podobać ale wtedy Wy( tu do teamu) będziecie mieli czas spokojnie dokończyć naprawe a My(gracze) odpoczeniemy i bedziemy "gotowi" na start:)

syghq.png

Opublikowano

Dobra dzięki Tenma za info chcieliśmy info i je mamy więc najlepszym chyba rozwiazaniem było by włączenie serwera około 10 jutro rano ale to jest tylko moje zdanie i może się wam nie podobać ale wtedy Wy( tu do teamu) będziecie mieli czas spokojnie dokończyć naprawe a My(gracze) odpoczeniemy i bedziemy "gotowi" na start:)

Tylko, że tenma chodzi do szkoły, albo dziś albo jutro o 15-20

Napisze tylko prawde, a od razu minusujecie...

matjes4.png

Opublikowano

Aaa... No i kto ma narzekać na info od Tenmy niech wyjdzie a nie pisze bzdury... Bo płaczecie że nie ma info, a jak jest to płaczecie ze złe.

Ja się ciesze że jest info i wiem mniej więcej kiedy start i wiem co mogę zrobić teraz ze sobą. Starają się żeby ponaprawiać serwera i fajnie.

W końcu naprawią wszystko i będzie 0 resetów chyba że konserwacje.

1292102632u115053.png

Opublikowano

Tylko, że tenma chodzi do szkoły, albo dziś albo jutro o 15-20

Napisze tylko prawde, a od razu minusujecie...

Ale np merkon nie może włączyć??

syghq.png

Opublikowano

Wiem ze to troche offtop , ale mam pewien problem .

Sciagnalem tego clienta z all patchami itp ale gdy wlaczam evonis.exe wyskakuje wir i sie dalej nie chce wlaczac .

I tu moja prosba , czy moglby ktos (np. na wrzute ) wrzucic ten plik ktorym sie to odpala ?

Poleca 5i +

70422088630223394241.png

Zbieram minus.png

Jeżeli uważasz że jestem dobrym userem daj minus.png

Jeżeli uważasz że jestem złym userem daj minus.png

Opublikowano

Skoro Kaspersky oraz Norton36 nic nie wykryly to to co robi avast to moze poprostu brak obeznania w tych plikach... Ten program jest robiony przez kretynow wiec sie nie dziwcie ze niedlugo pokaze wam ze sam w sobie jest wirusem.

Opublikowano

Ta strona często jest OFF . Myślę że to efekt pracy nad serwerem , a nie jakimś (kolejnym) błędem

70422088630223394241.png

Zbieram minus.png

Jeżeli uważasz że jestem dobrym userem daj minus.png

Jeżeli uważasz że jestem złym userem daj minus.png

Opublikowano

Merkon , Tenma i cały hujowy Team.

Pisze to w celu zeby przemówic wam do główek:

Serv sie rozpierdoli ^^ Wiem wyglada to na nooba z brzydkim jezykiem. Ale jestem noobem z ładnym jezykiem wiec sorra.

Nie uruchamiajcie go, wyłaczcie go puki jest na to pora zeby nie narobic sobie brudu jak z evenye.

A własnie . Azprime HUJ CI W HUJA ..

Wyłaczcie ten server..

Jezeli uwazasz ze Cie Zirytowałem , Zdenerwowałem Daj -.

Jezeli uwazasz ze Cie Podnieciłem xD , Zadowolilem , Ucieszyłem , Dałem Ci info daj +.

Nie zbieram zadnego syfu :)

Opublikowano

Ok spoko men 0 info

Jezeli uwazasz ze Cie Podnieciłem xD , Zadowolilem , Ucieszyłem , Dałem Ci info daj +.

Opublikowano

200. Strona

Happy New Year

Jestem pro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...