Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli ktoś chce pełne spolszczenie spatchowane All i działające

http://www.duckload.com/download/2349461/Evonis.exe

Created by KaMeR1337

65994253024037513199.png

za duża sygna

Opublikowano

Exp jest jak dla mnie za mały jak na Priva. Szkoda mi poświęcać czasu, bo nie wiadomo ile serwer postoi. Team za dużo razy nas okłamuje (chodźby tym, że są usunięte bugi, ciągłe przestawianie daty startu) zresztą trochę za mało ludzi jak dla mnie i trochę problem, żeby skille wbić. Dlatego wracam na Polski, tam chociaż mam pewność, że nikt mi nie usunie postaci i serwer nie padnie:)

Opublikowano

Dobra ja również kończe przygode z tym serwerem na takim serwie to ja na plu moge grać tyle że zero bugów

@Mekron Pogieło cie żeby fryzury do isu wstawiać to jest głupi wygląd i głupotą jest wstawianie tego do item shopu

Zawiodłem się zostawiłem na nocke sciąganie nerwy miałem jak nie działał przez 2 dni serw i czekałem na coś wspaniałego okazało się że to 1 wielki syf żadnych misji na poczatku nic do roboty ponoc od 40+ są misje ale mogłeś dać z 5 misji na mniejszych lvlach chociaż bo to sensu nie ma i nudyyyy straszne na serwerze

Ps. Bambus3k był 1 w teamie i lepiej ogarnał niż ten wasz pseudo team 13 osobowy (czy iluś tam) poprostu poczwićcie na hamachi a nie odrazu dedyka kupujecie a gówno umiecie informatycy od 7 boleści się znaleźli (nie mówie że ja bym ogarnął aczkolwiek nie zabrał bym się za robienie serwera z moją wiedzą)

Pozdrawiam MaraR

zuteten2.jpg
Opublikowano

Pewnie chodzi o to że jak jest 7 osob to 150% expa a jak 8 to 300%,pewnie to zmniejszą

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Pewnie chodzi o to że jak jest 7 osob to 150% expa a jak 8 to 300%,pewnie to zmniejszą

Super.. jak coś takiego było to wiadomo, że cała topka na tym korzystała. Powinni zrobić najpierw dwutygodniowe testy i wyeliminować bugi a nie codziennie nowy syf wychodzi..

Opublikowano

a ja sie zastanawiałem dlaczego tak szybko nas wszyscy z topki wyprzedzili : ) (shinsho) bo tylko tam nie wiedzieliśmy o tym

właśnie mi kumpel powiedział na gg o co to chodziło.

brawo team.

ale nie z tego powodu nie będę tu grał.

Serwer raty jak PL. tzn yangi mogą zostać bo mniejszy drop=mniejsze ceny, ale z expem to dojebaliście nie ziemsko.

1,5? WTF?! pisało że ma być 4... Wole już PL`a bo pewniejszy że nic sie z nim nie stanie i 0 bugów.

Merkon a miało być tak pieknie... ; D

Zmien raty to wróce .. bye ; *

Zbieram +`siki

Z góry dzieki: )

Opublikowano

Hahahah przypomne tutaj słowa MakYsa.3/4 z tych ktorzy wyzwali Merkona ze servera nie puszcza teraz płaczą ze exp mały i sobie nie radzą.Poćwiczcie

Spotkać mnie możecie pod nickami:

- Uniwersalny

- ChaosN

Jestem tym który wkłada w to gówno całe serce

Opublikowano

Server jest dobry co w chcecie , byscie tylko gral na 4funach i w pierwszy dzien biegac w epikach no moze jest duzo bugow i mogli by zrobic ciekawsza fabule bo moze sie nudzic , ale tak pozatym jest calkiem dobry

P.S. Przydalo by sie jakies info

Opublikowano

Hmm, wtedy to dopiero byłby exp mały:) Prawie jak na PL.

reyv1.jpg

Na Privach Posiadam Nicki:

Quarior

Pawel

NeGeD

Sykstus

Czasem Zdarzają Się Inne :)

Obecnie gram na: żadnym privie;x

Rey Mysterio

619

Opublikowano

Oska1995 no tak, lecz team zapowiadał inne raty; )

a że nie są takie to lekkie zdziwko nas ogarnia i złość bo ja sie np. na taki exp nastawiałem

UP@

Fortuno do ciebie też się tyczy.: )

Zbieram +`siki

Opublikowano

Oska1995 no tak, lecz team zapowiadał inne raty; )

a że nie są takie to lekkie zdziwko nas ogarnia i złość bo ja sie np. na taki exp nastawiałem

No wszystko rozumiem ale to jest hard server wiec oni tez nie mogą zeby ludzie wbili 50+ w 1 dzien tylko trzeba wlozyc w to troche trudu aby osiągnąc jakis wiekszy poziom.Włączą serva wiec juz będzie +50% exp i drop więc sobie nabijesz spokojnie:)

Spotkać mnie możecie pod nickami:

- Uniwersalny

- ChaosN

Jestem tym który wkłada w to gówno całe serce

Opublikowano

jak zwiększą to proste że gram, nawet o to 50% : ) zawsze coś, a serwer naprawde fajny i miło sie gra

ale z takim jak był expem to nie widze sensu : )

Zbieram +`siki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...