Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

alakhai ja stracze równe 5h z gry a i tak jestem za cofką gdyż z doświadczenia wiem ze bedą to naprawiać od 24 do 48 lub wcale

A więc robcie cowke!

SORRY ZA DOUBLE MPC ZLAGOWAŁO PROSZE TEN POST SKASOWAC

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Scorpions ja grałem cała noc a rano do Sql i chciałbym cofke chociaż też mam 30+.

Lepiej chyba teraz serwa niż za 2 dni...

Metin 4Ever !

Opublikowano

ta wiadome ze na ankiecie przeglosujecie na res bo wieksza polowa nie miala jeszcze nawet 20 lvl nic zbonowanego albo wcale konta ...

ja mialem kd defa+3/ 3 KU dobre i troche wybonowane eq i 18 lvl i nie placze,, to tylko 1h gry

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

reset moze byc kurwa ale chuje tepe jak usuna mi moje smocze monetki czy jak tam to gowno sie nazywa to bedzie WJAZD NA CHATE KURWA i koniecc!!!!!!! BO MIALEM 31 LV ALE TO MOZNA WBIC W 6 GODZIN WIEC OGAR KURWA LAMEMEMRY

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJSEPS!

RAJKET FIUEEEEEEL w moich zylach plynie niebieska kreeew!

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Jesteście pojebani?

czy nabijacie posty?

niektórzy władowali kasę na postacie debile... ?

No sory jak stracę kasę to nie gram i inaczej to załatwię...

Opublikowano

no chcemy, zrob ankiete i bedzie jasne zobacz ile ludzi przeglada temat, wiekszosc co juz ma konta to zaglosuja

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

to siedz nocke po to zeby wbic 35 i pozniej od nowa, a po kolejnych dwoch gdy wbijesz od nowa 45 okaze sie iz sytuacja sie powtorzy...jaka masz pewnosc??? nie po to chyba tracimy czas zeby od nowa w kolko zaczynac...checi team ma dobre ale niestety przykre ze takie rzeczy maja miejsce. osobiscie nie wiem czy bede grac od nowa, pozdrawiam

Scoropions ma racje

bez odnośników do publikacji serwerów.

Opublikowano

Dark prince... a kto ci kazal? to ze jakis oszolom jak ty juz peirwszego dnia wydal na IS mimo ze byl bug na bugu to juz twoj problem;x ... get mozg

w ankiecie 90% jest za resetem... takze powinni go zrobic i jeszcze dzis serw ON

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jesteście pojebani?

czy nabijacie posty?

niektórzy władowali kasę na postacie debile... ?

No sory jak stracę kasę to nie gram i inaczej to załatwię...

Mamy w polsce demokracje i czy sie ci podoba czy nie ma ona minusy i plusy

większość jest za resetem ja tez a mniejszość musi się dostosować

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie pierdolcie!!! Zobaczcie :

Mieli na wyciągnięcie ręki

Jak widzicie, jesteśmy juz prawie u celu.

Będę mógł wam coś powiedzieć za 30-50min.

Czyżby się oddalali!?

Do 20 - sory, ale raczej nie. Pracujemy, bd was na bieżąco informował.

Ej, pomyliliście strony tunelu !!! Oddalacie się od startu

Odświeżajcie po prostu temat co 10min, nie musicie pisać. 

haha, na pewno ci gracze nie będą spamować! Obiecywania odstaw na bok! Napisz Ofensywnie że serwer się kruszy i jest pszesrane. Kilka miesięcy pracy a wy dopiero bugi zauważyliście? Dopiero teraz zaatakował was DDoS ? Ciężko mi w to wierzyć :/ Jakoś Yitian2, Nexus, Belemus nie mają takich problemów? Przypomnij sobie Merkon co pisałeś w Grudni ? Dni 20/30 Grudnia? Pamiętasz : Nie robimy drugiego Evenye! - Evenye to jest poraszka! - Na pewno nie zrobimy kolejnego gówna. -> Sory ale właśnie że Evonis to jest większe gówno o 4 kg od Evenye :/

A po co ktoś miał by atakować DDoS'em jakieś lipne serwery typu "yitan2" gdzie wszystko można kupić w IS i dzieci się podniecają że mają łał elo elo pro hfanga z IS...

Pomyśl zanim coś napiszesz.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

no wlasciwie ... mogl by byc ten res jesli na start 4 ch by wlaczyli zeby nie bylo ksucia itd tylko mozna by expic w spokoju

bez odnośników do publikacji serwerów.

Opublikowano

Heh tylko jesli zrobią ten reset i znowu cos takiego bedzie mialo miejsce to niech spierdalaja z tym serwerem.

Założmy , że to była beta. Niby mialem/mielismy juz dosyc dobre eq ale trudno to tylko pare godzin grania. A zaoszczedzimy wiecej.

Jestem za resetem

Opublikowano

Od początku nie dropiły ulepszacze etc. Więc postać jest tak jakby do tyłu, potraktujmy to jako wersje beta i ruszajmy pełną parą od nowa ;]

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

Opublikowano

Tak kurwa jasne teraz niech polowa ludzi naklamie ze ladowalo w is..... Odrazu wam mowie nikt wam nic nie odda bo nie ma na to dowodow. Teraz jedynie mozecie pujsc sie wyplakac i wziasc next 2dychy na is....

Merkon sTartuj do jasnej....

Opublikowano

lepiej zeby był restart i teraz wystartował bo tak wystartuje za kilka tygodni i watpie by odzyskane zostały konta.

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...