Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dzisiaj niewyjdzie, jutro pewnie też, może się wyrobią na przyszły miesiąc tym speedem co teraz

Opublikowano

Mają usunąć postacie? Niektórzy zarwali nockę żeby grać, a jeszcze inni wydali kase na IS... Merkon pisał że to beta ale BEZ cofek..

Opublikowano

E tam pierdzielicie smuty Merkon walnął ścieme z tym że będzie nas informował bo pisał odświeżajcie strone co 10 minut i co?? Hmm mineły prawie 2h a nic nowego nie napisał więc ściema która ?? - aż szkoda liczyć... W miedzy czasie zapraszam na Hybrids-(dawna ahrimania)

syghq.png

Opublikowano

coś wiadomo co tam merkon jebał ? ;d

bo ja go wgl nie rozumiem ... pisze ciągle jeszcze 3/5h ... next spokojnie jeszcze 1 dzien , a na koniec bd nie udalo się nam - serv off

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Dobra, sprawa wygląda tak...

Zbugowała nam się tabelka player. Aby nie było żadnych cofek, ani nic próbujemy ją odzyskać, stąd też ciągłe błędy na www/forum. Nie wiem wiem czy wystartujemy jeszcze dziś, robimy co możemy.

Ja wam daje tylko info, bo chcieliście...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

kolejna zmyla , powiedzcie ze wam sie serwer sypie - juz nic mnie nie zdziwi

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

Świetnie.....

Zostaw tą tabele i puść serwer zerwałem nocke i 30 lv wbiłem ale to nic lepiej żeby każdy teraz pograł mógłbyś dać jeszcez jakiś bonus expa w nagrodę ;]

Metin 4Ever !

Opublikowano

Dobra, sprawa wygląda tak...

Zbugowała nam się tabelka player. Aby nie było żadnych cofek, ani nic próbujemy ją odzyskać, stąd też ciągłe błędy na www/forum. Nie wiem wiem czy wystartujemy jeszcze dziś, robimy co możemy.

Ja wam daje tylko info, bo chcieliście...

kurwa jebac pleyera.. dawaj serva od nowa i huj .. expie !!!!!!!!!!!!

Opublikowano

yy to z Ddos juz sobie poradziliscie ?

Sądzę, że to własnie przez te ataki zbugowały się niektóre tabelki. Naprawiamy to.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Skoro zostało tylko odbugowanie tabeli pleyer która może zająć nawet 24h lub wcale,odrazu skasujcie postacie i gramy od nowa,na to samo wyjdzie.

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

niby dobrze ze dal info no ale czemu zawsze cos nigdy nie moze byc tak dobrze juz zeby sie dalo grac tylko 1 sie skonczy to znow cos ... i opoznienia a kazdy zawiedziony siedzi i czeka

@edit

aha sorki nie przeczytalem na to co mi odpisales wyzej

bez odnośników do publikacji serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...