Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobrze ze Nas poinformowales widac ze sie stracie oby udalo sie wam odpalic jeszcze dzis jak napisales, a wszyscy ktorzy tak narzekaja nie podoba sie to idzcie na pl tam macie teraz on, Ci ktorzy uwazaja ze serwer bedzie dobry i szanuja wasza robote napewno zaczekaja a gdy wszystko juz bedzie ogarniete to przyjda ludzie i serwer wyjdzie na prosta pozdro

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

70% tu uzytkownikow to jest jasnowidzow ... tylko po co tu piszescie, co 2 post kazdy przywiduje kiedy bedzie serv.. skad wy mozecie wiedziec i tylko zasmiecacie forum spamem

bez odnośników do publikacji serwerów.

Opublikowano

Kuźwa, rada na przyszłość!! Jak stawiacie serwa, napiszcie że start będzie za 3 miesiące (a miał być wcześniej) , spokojnie go zróbcie, dopracujcie i wydajcie miesiąc przed czasem. Wtedy będziecie chwaleni, jacy wy to dobrzy jesteście, wszystko potraficie.

Opublikowano

\\boshe ale sie podlizujesz

Napisanie prawdy to podlizywanie? I wlasnie kolejny post idzie z twojej strony... Polecam zamknac temat w pi*** bo na 50 post 1 z nich jest madry a reszta to tak jak pisalem '' siema kto podexpie '' '' ee evonis on ? '' '' eee ma ktos spol do evonis '' ''' kto to merkon? '' '' zal ja bym naprawil w 10 minut serwer '' ...

Opublikowano

a tak szczerze to Merkon nie stracil jeszcze ludzi zbytnio moze kilka na prawde bardzo malo, jak by tak bylo ze by stracil to by tu nie bylo takiego spamu a tak to kazdy czeka bo serv jest ogolnie fajny... jesli sie postara i nie bedzie takich problemow juz teraz jak wlacza to mysle ze bedzie bardzo duzo ludzi gralo, ale jezeli bedzie tak zawodzil caly czas no to na pewno duzo osob nie bedzie chcialo grac.

Opublikowano

a tak szczerze to Merkon nie stracil jeszcze ludzi zbytnio moze kilka na prawde bardzo malo, jak by tak bylo ze by stracil to by tu nie bylo takiego spamu a tak to kazdy czeka bo serv jest ogolnie fajny... jesli sie postara i nie bedzie takich problemow juz teraz jak wlacza to mysle ze bedzie bardzo duzo ludzi gralo, ale jezeli bedzie tak zawodzil caly czas no to na pewno duzo osob nie bedzie chcialo grac.

Czy to jego wina ze jakis idiota atakuje serwer przez ddos? Myslisz ze Merkon by nie chcial zeby serwer juz chodzil? Kazdy serwer ktory jest '' wielki '' zawsze znajdzie wrogow tylko dlatego ze ktos zazdrosci. Przed ddos jest praktycznie 0 obrony wiec kazdy polski dedyk ktory bylby zaatakowny przez to by padl...

Opublikowano

Dokładnie nawet global PL miał problemy z tym:)

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

no wiesz tu nie chodzi o te Ddos tylko w ogole zeby nie bylo takich problemow ktore zdarzaly sie im czesto dosc na poczatek

ale po glupich opoznieniach nie mozna oceniac serva to ze maja sporo spoznienia nie znaczy to ze tak zawsze bedzie i ze server bedzie glupi, jesli na prawde sa na prawione te bugi to mysle ze bedzie zajebiaszczo sie gralo ;d

Opublikowano

no wiesz tu nie chodzi o te Ddos tylko w ogole zeby nie bylo takich problemow ktore zdarzaly sie im czesto dosc na poczatek

Podaj mi priva, który na początku nie miał bugów czy innych problemów.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

NIE MOGĘ SIĘ ZAREJESTROWAĆ !!! JAK WSZYSTKO WPISZE KLIKAM REJESTRUJ I NIC MI NIE WYSKAKUJE .... Zalogowac się też nie mogę oco chodzi ?

2999.png
Opublikowano

NIE MOGĘ SIĘ ZAREJESTROWAĆ !!! JAK WSZYSTKO WPISZE KLIKAM REJESTRUJ I NIC MI NIE WYSKAKUJE .... Zalogowac się też nie mogę oco chodzi ?

Na forum Evonisa Masz tuta zeby wszystko bylo widac pisza ze niemoze byc duzych liter w Passach

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Opublikowano

Napisanie prawdy to podlizywanie? I wlasnie kolejny post idzie z twojej strony... Polecam zamknac temat w pi*** bo na 50 post 1 z nich jest madry a reszta to tak jak pisalem '' siema kto podexpie '' '' ee evonis on ? '' '' eee ma ktos spol do evonis '' ''' kto to merkon? '' '' zal ja bym naprawil w 10 minut serwer '' ...

z tego co tu pisza to tylko kiedy evonis on

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...