Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pier*ole !!!!! ... to se raczej nie pogram ... ehh serwer po 20? Napewno nie... jak juz to jutro puścicie ...

Teraz mnie wkurzyłes :/

Nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Merkon nie mecz sie piszac posty bo tutaj jest taki spam ze 99% i tak nie przeczyta... Merkon cos pisze o 19:15 a w tym samym czasie 15 postow go przegania na dodatek bzdur... Polecam czekac cierpliwie i nie spamowac bo to ze serwer bedzie atakowany to bylo pewne w 100% gdyz serwer na wielka skale zawsze bedzie miec jakies problemy.

Opublikowano

Napisał, że dzisiaj wiec kpina chciałbym zobaczyć czy maja wszystko skończone, bo na 99% jestem pewien, że nie , a ddos to taka wymówka tylko.

matjes4.png

Opublikowano

I po ch... spamujesz ... weźcie ogarnijcie sie ... ja czekam do 20, potem trzeba pozałatwiać sprawy... a watpie byście puścili serwer po 22 ^^ bo raczej duzo osob juz nie bedzie grac ...

Dobrze ze chodziaz dales info, ale nie na takie czekalismy ...

Nieregulaminowa sygna

Opublikowano

I po ch... spamujesz ... weźcie ogarnijcie sie ... ja czekam do 20, potem trzeba pozałatwiać sprawy... a watpie byście puścili serwer po 22 ^^ bo raczej duzo osob juz nie bedzie grac ...

Dobrze ze chodziaz dales info, ale nie na takie czekalismy ...

Sprawy ? chyba idziesz spać dlatego chcesz zeby jutro był serwer, a bym nie powiedział, że o 22 nikt nie bedzie grał, bo dziś piątek wiec bedzie sporo ludzi , ale i tak nie bedzie.

matjes4.png

Opublikowano

Merkon jesteś wkurwiajacy jestem pewien ze się dzisiaj nie wyrobicie , ale ty i tak musisz napisać ,że do 20 dacie rade... no kurwa napisz ,że nie dajecie rady serwer bedzie jutro/pojutrze i tak bym olał serwer i wyjebane ,a ty jak zawsze ściema ponad wszystko !

Opublikowano

Gdzies w nocy włączą ... Bd pracowac bo jutro weekend Tenma do szkoly nie idzie ;p

bez reflików

Opublikowano

Merkon jesteś wkurwiajacy jestem pewien ze się dzisiaj nie wyrobicie , ale ty i tak musisz napisać ,że do 20 dacie rade... no kurwa napisz ,że nie dajecie rady serwer bedzie jutro/pojutrze i tak bym olał serwer i wyjebane ,a ty jak zawsze ściema ponad wszystko !

wkurwiajace to sa takie dzieci jak Ty.. lepiej przeczytaj 10 razy post Merkona pierdolnij 3 razy glowa w biorko przeczytaj jeszcze 3 razy i wtedy dopiero pisz.

PS. Jakbys nadla nie zrozumial to napisal ze do 20 nie dadza rade...

Opublikowano

Wlasnie takimi postami jak ktos wyzej napisal '' ok '' '' aha '' spamujecie ten temat i nawet nie widzice info... Wejdzie w profil merkona i patrzcie jego posty to przynajmniej 20% osob przeczyta bo reszta jest tak malo inteligenta ze bedzie pisac posty typu '' ok '' ''aha a ktora godzina '' '' siema co to evonis ''?

\\boshe ale sie podlizujesz

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

Ty inteligencjo naucz się czytac ze zrozumieniem.

Merkon napisał, że się RACZEJ NIE WYROBIĄ DO 20, ale takie bezmózgi jak Ty muszą wszystko przekręcac.

Opublikowano

o co wam chodzi ? czy Merkon nie napisał "Pracujemy cały czas, raczej się dzisiaj wyrobimy" i nawet zasugerował nam żebyśmy odświeżali temat co dziesięć minut...

Wiec kurwa zamknąć te jebane mordy

Opublikowano
ale ty i tak musisz napisać ,że do 20 dacie rade.

Tak napisałeś, więc to Ty zamknij tą j****ą mordę.

A poza tym nawet na to dzisiaj, to i tak napisał raczej, więc nie jest to żadne pewne info.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Sprawy ? chyba idziesz spać dlatego chcesz zeby jutro był serwer, a bym nie powiedział, że o 22 nikt nie bedzie grał, bo dziś piątek wiec bedzie sporo ludzi , ale i tak nie bedzie.

Czy ty jestes madry?

Ja nie ide spac musze co nieco na kompie porobic i nie moge grac...

I naucz sie czytac bo chyba nie umiesz czytac ze zrozumieniem ...

Nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Tak napisałeś, więc to Ty zamknij tą j****ą mordę.

i chuj ,że napisałem że do 20? a on co kurwa napisał ?

@edit Ale co mnie obchodzi ze napisał raczej? Niech napisze ze jutro albo wcale i wszystko będzie jasne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...