Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli chcecie możemy tak uczynić.

Lepiej od nowa zrobic i zeby dzialalo niz czekac teraz 2 czy 3 dni i robic spam.

Kto bedzie chcial to zagra kto nie trudno

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

nie pierdolcie!!! Zobaczcie :

Mieli na wyciągnięcie ręki

Jak widzicie, jesteśmy juz prawie u celu.

Będę mógł wam coś powiedzieć za 30-50min.

Czyżby się oddalali!?

Do 20 - sory, ale raczej nie. Pracujemy, bd was na bieżąco informował.

Ej, pomyliliście strony tunelu !!! Oddalacie się od startu

Odświeżajcie po prostu temat co 10min, nie musicie pisać. 

haha, na pewno ci gracze nie będą spamować! Obiecywania odstaw na bok! Napisz Ofensywnie że serwer się kruszy i jest pszesrane. Kilka miesięcy pracy a wy dopiero bugi zauważyliście? Dopiero teraz zaatakował was DDoS ? Ciężko mi w to wierzyć :/ Jakoś Yitian2, Nexus, Belemus nie mają takich problemów? Przypomnij sobie Merkon co pisałeś w Grudni ? Dni 20/30 Grudnia? Pamiętasz : Nie robimy drugiego Evenye! - Evenye to jest poraszka! - Na pewno nie zrobimy kolejnego gówna. -> Sory ale właśnie że Evonis to jest większe gówno o 4 kg od Evenye :/

sygnanu.jpg

Opublikowano

Tak. Zróbcie tą cofke

sygnaturana.jpg

<a href="http://www.glitter-graphics.com" style="text-decoration: none"><font color=#ff0000>G</font><font color=#eb3a13>i</font><font color=#d77127>e</font><font color=#c4a23a>e</font><font color=#b0cb4e>R</font><font color=#9ce962>U</font><font color=#89fa75>B</font><font color=#75fe89>a</font><font color=#62f59c>e</font><font color=#4edfb0>S</font><font color=#3abcc4>O</font><font color=#2790d7>e</font><font color=#135ceb>N</font></a>

Opublikowano

Ładnym ciągiem to idzie, jak tak dalej pójdzie to server będzie nazwany Evenye Junior ;>

Eveny Junior?

Serwer powinien nazywać się PorażkaMT2.

Co do Merkona - zostaw te tabelki i włącz serwer od nowa, 35 lv to nie dużo!

dgekopia.jpg

rastakopia.jpg

86194447.jpg

Opublikowano

Przestańcie myśleć o tym servie ( o ile można to tak nazwać ;>)

Macie gierke, postrzelacie sobie Heady ;>

Klik ;>

Ps. Pewno zostały im duperelki takie jaki wtedy ^^ I znów osrają cały tydzień nockami przed kompem ;>

Opublikowano

Ja myślę aby lepiej byla cofka.

Aktualnie:

Lvl: 99 ciagle rośnie

Klasa: Ninja Dagger

Królestwo: Shinsoo

Server: NevrasT

Nick: Wotus

Gildia: DayOfDeath <3

Opublikowano
Jeśli chcecie możemy tak uczynić.

Napewno większość jest na TAK!;d

Gdyż te maxymalnie 600 min które mają nolify z topki to i tak jest 10h co taki nolife przegra w dzień!

Gramy od nowa,jako iż został zmieniony drop yang [chyba]będzie fair bo wtedy za spota było 200k a teraz będzie ok 15k więc troche nofair

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Za chwile bd komunikat

"Zrobimy cofke, ale to troche potrwa. Myśle ze do 24 sie wyrobimy" 

sygnaturana.jpg

<a href="http://www.glitter-graphics.com" style="text-decoration: none"><font color=#ff0000>G</font><font color=#eb3a13>i</font><font color=#d77127>e</font><font color=#c4a23a>e</font><font color=#b0cb4e>R</font><font color=#9ce962>U</font><font color=#89fa75>B</font><font color=#75fe89>a</font><font color=#62f59c>e</font><font color=#4edfb0>S</font><font color=#3abcc4>O</font><font color=#2790d7>e</font><font color=#135ceb>N</font></a>

Opublikowano

Nie rozumiecie ze niektórzy wpłacili kasę na sm'y?

Takie to ciężkie do pojęcia?

Nie mogą skasować bo my potracimy hajs a oni dodatkową robotę...

Opublikowano

ta kazdy zrob cofke bo nie zalozyl sobie jeszcze konta albo ma 10 lvl ... super pomysl i sprawiedliwy, no chyba ze naprawianie ma wam zajac dlugo no to juz sam nie wiem

bez odnośników do publikacji serwerów.

Opublikowano

Eveny Junior?

Serwer powinien nazywać się PorażkaMT2.

Co do Merkona - zostaw te tabelki i włącz serwer od nowa, 35 lv to nie dużo!

to siedz nocke po to zeby wbic 35 i pozniej od nowa, a po kolejnych dwoch gdy wbijesz od nowa 45 okaze sie iz sytuacja sie powtorzy...jaka masz pewnosc??? nie po to chyba tracimy czas zeby od nowa w kolko zaczynac...checi team ma dobre ale niestety przykre ze takie rzeczy maja miejsce. osobiscie nie wiem czy bede grac od nowa, pozdrawiam

Opublikowano

ta wiadome ze na ankiecie przeglosujecie na res bo wieksza polowa nie miala jeszcze nawet 20 lvl nic zbonowanego albo wcale konta ...

bez odnośników do publikacji serwerów.

Opublikowano

alakhai ja stracze równe 5h z gry a i tak jestem za cofką gdyż z doświadczenia wiem ze bedą to naprawiać od 24 do 48 lub wcale

A więc robcie cowke!

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...