Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oky A Merkon na którą będzie serwer tak dokładniej możesz powiedzieć ? Rano po południu wieczorem a może w okolicach 4 ?

Metin 4Ever !

Opublikowano

ZA 15 sm macie do wyboru:

Zwój Cofania Umiejętności

Buty Wiatru

Peleryna Męstwa (20sztuk)

Pieczony Karp (20)

Pieczony Okoń (20)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

dobra nara pierdole ten serwer w chuju to mam nie doysc ze mi lv cofli to kurwa 2 dni na jebane gowno czekac co padnie kurwa po tygodniu jak juz macie takie problemy wyjebane mam w ten serw wole juz triadice sory za bluzgi ale tak sie nie da

Opublikowano

zostawilbym bez komentarza ale az sie nie moge powstrzymac: HAHAAAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHA. zeby bylo jasne wyraza to moje emocje w tej chwili nie majace na celu nikogo urazic;)

Opublikowano

Poszło info, powiedzy czy będzie reset postaci, ile dostaniemy na start tych zm i sm. Powiedz o której jutro start.

C Z E K A M

N A

S

2 6

Opublikowano

zostawilbym bez komentarza ale az sie nie moge powstrzymac: HAHAAAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHA. zeby bylo jasne wyraza to moje emocje w tej chwili nie majace na celu urazic nikogo;)

Odezwalo sie 13/14 letnie dziecko juz widac po nicku "1997"

Własnie rób wyjazd stąd!

bez reflików

Opublikowano

to jest niedorzeczne :| tyle czasu rzekomo coś próbowaliście naprawić a teraz robicie formata? a co bedzie z ZM ktore zostaly wykupione przez graczy? teraz zrobcie tak zeby kody dalo sie wpisac poraz 2. SKANDAL !

Opublikowano

to jest niedorzeczne :| tyle czasu rzekomo coś próbowaliście naprawić a teraz robicie formata? a co bedzie z ZM ktore zostaly wykupione przez graczy? teraz zrobcie tak zeby kody dalo sie wpisac poraz 2. SKANDAL !

Merkon pisał, że to beta, więc bez płakania

sygna21.png

Opublikowano

Odezwalo sie 13/14 letnie dziecko juz widac po nicku "1997"

Własnie rób wyjazd stąd!

racją jest to ze mam 14 lat. niestety bede grac na serwerze w krolestwie shinsoo;D

Opublikowano

Ha wiedziałem, że coś bedzie nie tak myśle, że jak juz zrobią to rei dedyka to skonczyli sie kasa i dedyk padnie i bedzie koniec serwera.

matjes4.png

Opublikowano

Merkon pisał, że to beta, więc bez płakania

DjTrip a przeczytałeś do końca ? Bera BEZ COFEK i nie wyskakuj z tekstem o płaczu. tak jak napisalem to jest niedorzeczne czy ktoś ma dużo kasy czy też nie powinien liczyć z każdym groszem. Jeśli uważasz że nic się nie stało to doładuj mi po restarcie od nowa ZM

Opublikowano

racją jest to ze mam 14 lat. niestety bede grac na serwerze w krolestwie shinsoo;D

Daje 15 ZM ze po 3 dniach wymiękniesz.

bez reflików

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...