Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak maja usunac tabele to niech usuwaja , na co oni czekaja na cud jakis

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KR3CIQ

50+50+25=100? Twoja matematyka mnie zaskakuje ;d

2gie primo w polsce nie ma autostrad a zakładam że to polak ;D koniec spamu

Jeśli to już wszystkie napady bugi ataki zbugowane tabele itp. na dziś to możecie już uruchamiać serwa ;D

He masz

100-50=50 (to ze cie samochód pierdolnie)

50=100%

100%-50%=50 (to ze sie nie spelni)

czyli

50-25 =25

LOL2 ZAL CIE KOLES

bez reflików

Opublikowano

Chodzi mi o to ze gdy byl serv ON na 1h to ci co ida do szkoly poszli juz spac a ci co ferie mieli czekali sobie i gdy byl ON zdążyli powbijac fajne lvl a my musimy dorabiac ;f

Wiem do czego "pijesz" ja jestem z Woj. ZachPom i mam ferie dopiero od 14 a jeszcze nam w Gimnazjum się plan zmienił więc ciężko bd mi grać i dobić lvl taki jak innni przezf erie

Opublikowano

tez mam ferie 14. podobno to najdalsza data ferii.;(

Akurat po nas my konczymy 13 ;D

Masz + bedziesz ze gral gdy inni bd sie uczyc ;ld

bez reflików

Opublikowano

denerwuje mnie to powoli. Nowe postacie ? Możemy tak zrobić! a kurwa jednak nie usunęli tylko bugi naprawiają ( Topka na evenis.net ) .... Boże co to za ludzie ...

Normalnie pograć będzie można nie prędzej jak za 3/4 dni!!!! Powoli wzrasta przekonanie że Evonis to gówno

sygnanu.jpg

Opublikowano

Na chuj wy kurwa dawaliście przed startem publikacje mogliście poczekać!! ludzie fascynowali tym a teraz w chuj komputerów wjebało się wam na serwer i dupa!

989404433.png

Pomogłem daj +

Opublikowano

Jeśli chcecie możemy tak uczynić.

Dajesz od nowa boze ludzi straca kilka godzin gry a kurde zaoszczedza jeszcze wiecej czasu bo zanim naprawicie te tableki to w rankingu juz beda 70 lvl'e a jezeli komus przeszkadza cofka niech se idzie na inny server.

nie regulaminowa sygnatura.

Opublikowano

@2up ogarnij się . oni pracują serva sami zrobili a ci mama musi komputerr włączać bo sam nie potrafisz

POZDRO POĆWICZ

Opublikowano

Kurcze merkon rób reset, jak tego nie zrobisz dużo ludzi sie będzie bulwersować .

bez reflików

Opublikowano

Po prostu życie nauczyło mnie szanować każdy pieniądz...

Pewnie dla tego teraz mam to co mam...

Wydawanie 24 zl za jedynke i dwa kółka na monitorze to naprawde szanowanie Pieniądza !Koksik!

bez reflików

Opublikowano

Tyle ze teraz nie muszę się bać ze zabraknie mi pieniędzy więc mogę sobie pozwolić na wysłanie czasem sms do gry, oczywiście bez przesady bo wysyłać sm'y np na PL'a to dla mnie głupota :/

Pozdrawiam.

Opublikowano

wysyłanie SM na metina polskiego od GF to totalna głupota, lecz widze że tutaj ceny Złotych Monet też nie są zbyt interesujące, i duzo pierdołek jest w tym IS za dużo SM np. Sztuka Combo 30SM a za prawie 4zł jest tylko 10SM, totalna porażka z tymi cenami

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...