Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wodzu ty caly czas piszesz tylko te twoje glupie posty z przewidywaniami co oni napisze i kiedy ...

bez odnośników do publikacji serwerów.

Opublikowano

Ceny są jakie są ale wkurza ocena innych graczy tak na marginesie co was interesuje na co ktoś obcy kasę wydaje ?

Macie z tego jakiś odsetek czy coś??

Ceny są wysokie bo podatek Vat urósł :]

Opublikowano

no a macie zamiar go dzis walczyc i bedzie res robic ? bo kazdy czeka co pewnie by poszedl juz spac ;d

Opublikowano

ruszy w połowie lutego, bo wcześniej to chyba im się nieuda, zbyt szybcy są

zbieram --------

Opublikowano

za 15sm to nawet fryza nie da sie zamówić. Wiec te 15 sm to wiesz gdzie sobie możesz

za 15 SM masz np. Buty Wiatru albo Zwój Powrotu Um. , ale jak nie chcesz to nie musisz ich wydawać

sygna21.png

Opublikowano

Ja bym prosił o krótką odp, bedzie dziś start czy nie , jak nie to ide spac

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

Zaszalalem mam 15 sm! ZYCIOWY SUKCES! Teraz jestem prafcife dziećko IeSu!

Włączcie server.. -,-

bez reflików

Opublikowano

Ja bym prosił o krótką odp, bedzie dziś start czy nie , jak nie to ide spac

no doklanie ...

Opublikowano

Ej tak gadacie że la boga smsy wysyłają. Kiedyś miałem telefon w Orange. Co miesiąc sobie doładowywałem 25zł i mi przechodziło sporo bo nie wydawałem. Uzbierało mi się 50zł i zaraz wyzywki że wydaje kase na grę. Moje pytanie brzmi: gdzie jest sklep w którym kupuje się buty, jedzenie itp. za SMSa? Oświeć mnie ktoś to grosza na gry nie wydam (teraz mam bezlik i mi dodatkowo nalicza takie SMSy - nie polecam brać telefonu w plusie na abonament) Tyle ode mnie. Co do serwa czułem że tak będzie wiecznie jakieś problemy bo za bardzo rozreklamowany przed startem był potem doszła wizja zajebistego dochodu to kasa do łba uderzyła i wyszło jak wyszło. Co do tej gildii LTD czy jakoś tak która "testowała" serwer to nie zauważyli że nie dropią ulepszacze nie ma nic u rybaka itp? to co oni tam testowali? czy serwer odpali czy jak?

Opublikowano

za 15 SM masz np. Buty Wiatru albo Zwój Powrotu Um. , ale jak nie chcesz to nie musisz ich wydawać

nie no wow buty na 25/50h i zwoj cofania um. Tym zwojem to all skile sobie cofne jak mi na 17 nie wejda, a z butami do 90 lvla moge popierdzielac

Opublikowano

Widac bardzo dobrze naprawili ta tabelke skoro forum + strona zostala cofnieta do polowy przedwczorajszego dnia.

nie regulaminowa sygnatura.

Opublikowano

nie no wow buty na 25/50h i zwoj cofania um. Tym zwojem to all skile sobie cofne jak mi na 17 nie wejda, a z butami do 90 lvla moge popierdzielac

czlowieku dostajesz coś za darmo i jeszcze Ci jest zle ?? info o serwie będzie wtedy jak team dojdzie do tego żeby było napisane może w tym momencie nie mają po co dawać tego nie wiesz

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Zawsze to 15 sm . Mogli by zrobic reset i tak byscie grali. Cieszcie sie z tego co macie bo i tego moze zabraknac

Opublikowano

ZA 15 sm macie do wyboru:

Zwój Cofania Umiejętności

Buty Wiatru

Peleryna Męstwa (20sztuk)

Pieczony Karp (20)

Pieczony Okoń (20)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jedna krótka odpowiedz ze trony teamu :

On czy Off juz dziś \

Bym juz poszedl spac i jutro wstal sobie zagrał

@edit

ok juz mam odp

nq wam do jutra

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...