Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Elcardia

Saloon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 828
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie chłopacy - będzie beta i wszystko sobie w tydzień / dwa ustawimy, aby każdy był zadowolony.

Wiadomo, że nie było takiego co by wszystkim dogodził, co nie? Ale to nie znaczy, żeby się denerwować i wyzywać tylko napisać swoją propozycję z uzasadnieniem.

Bez nerwów dojdziemy do porozumienia.

Pozdrawiam i zapraszam do dalszej, kulturalnej dyskusji.

Opublikowano

Martwi mnie to, że przez czyjeś nie udolne serwery ludzie są teraz pełni podejrzeń co do każdego innego serwera.

"napewno będzie nie wypałem", "dużo obiecują, a potem nic"

Pomimo tego my i tak dalej pracujemy, abyście byli zadowoleni.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wszystkich trzech graczy pamiętam i pamiętam również, że to były "koksy serwerowe".

Dla niedowiarków odnośnie serwera itd. Ci trzej gracze mogą Wam powiedzieć ile stał poprzedni serwer i co było powodem rozwiązania serwera.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Napisałem, spokojnie. Nie jesteśmy 12 letnimi dziećmi z wolnym czasem po szkole. Mamy pracę, szkoły, studia i przede wszystkim życie prywatne.

Pozdrawiam.

Opublikowano

GA moze jakies wstepne info? serv zapowiada sie ciekawie... juz od dluzszego czasu czekam na dobrego priva ;p czekamy na nowe info o servie ;]

JurexGCW

Opublikowano

"eXpo pamiętam Ciebie... miałeś syrka od GM." - Ten Gm teraz też będzie w Teamie? z tego wychodzi,że itemki rozdawał...

Opublikowano

Po opisie wnioskuje ze raty bede okolo 10x czyli w dzien wbije sie z 43( topka pewnie 60) ake zapwiada sie fajnie< zagram daje +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...