Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Elcardia

Saloon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 828
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up@

Też grałem trochę na EliteMt2 i tam się nie dało DMG, 1HK i innych takich programów ;d

Co do Elcardii to z chęcią zagram. Nie pytajcie się HA kiedy on itp, bo po co go spieszyć. Jak dopracuje stronkę, serwa, Clienta to wypuści serwa i wtedy będzie ON! ;-]

Opublikowano

Wszystko da się zablokować-ja powiem wam tylko tyle że znam ten team i jestem pewien że wiedzą co robią...

Nie wystarczy być dobrym programistą,grafikiem czy znać się dobrze na plikach serwerowych-trzeba być inteligentną osobą i potrafić wszystko sobie zaplanować,trzeba

mieć dobre podejście do graczy i nie podawać informacji na "odpierdol"...to wszytko zaprocentuje...zaprocentuje właśnie na tym serwerze;)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Wszystko da się zablokować-ja powiem wam tylko tyle że znam ten team i jestem pewien że wiedzą co robią...

Nie wystarczy być dobrym programistą,grafikiem czy znać się dobrze na plikach serwerowych-trzeba być inteligentną osobą i potrafić wszystko sobie zaplanować,trzeba

mieć dobre podejście do graczy i nie podawać informacji na "odpierdol"...to wszytko zaprocentuje...zaprocentuje właśnie na tym serwerze;)

Dziękujemy za takie posty w imieniu całego teamu. Takie posty motywują nas do jeszcze większej pracy!

Co do postępu:

- otrzymaliśmy dzisiaj automatyczny patcher

- strona WWW jest na ukończeniu i niedługo pojawi się on-line

- kończymy konfigurację serwera

Odnośnie sprawy cheatów - myślę, że jakieś 70% będzie wyeliminowane, a jeśli nie to nadal pracujemy nad plikami, każdy znajduje coś nowego i dzięki automatycznemu patcherowi będziemy mogli wydać nakładkę, która blokuje dany cheat / bug etc.

Pozostaje jeszcze kwestia GMów, którzy nie będą się bawić z cheaterami. Bany za cheaty będą dość restrykcyjne i nie będzie żadnej dyskusji w tej sprawie.

Szykujcie się na beta-testy! Proszę nie spamować w temacie! Dziękuje!

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak już kiedyś pisałem chcemy, aby Metin2 pozostał wciąż tą samą grą. Nie chcemy ingerować w clienta (oprócz wyglądu okienek), ani też w samą grę (nowe skile itd. nie wchodzą w grę).

Jedyną nowością będą wierzchowce, nowe bronie (80+) i zbroje. Reszta pozostaje bez zmian.

Co do chińskich serwerów, to właśnie one stały się wzorem dla naszego zespołu. Próbujemy zrobić coś w klimacie Csyt2.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Gore-Tex-mam pytanko...

Mogę wiedzieć jakie raty były na poprzedniej Elcardii???

BARDZO mi na tym zależy^^

Nie posiadam takich informacji, ponieważ trudno to określić.

Doświadczenie było umiarkowane. Niektórzy serwer nazywali hardem, choć sam nie wiem czemu.

siemka jest już może stronka serwera w użytku?

Póki co trwają beta testy i konfiguracja.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie posiadam takich informacji, ponieważ trudno to określić.

Doświadczenie było umiarkowane. Niektórzy serwer nazywali hardem, choć sam nie wiem czemu.

Póki co trwają beta testy i konfiguracja.

Pozdrawiam.

Bo to był hard;)

Przecież wiesz że tam grałem jako TheEmperor:)

Tamte raty były świetne jeśli chodzi o hard:D

Dlatego potrzebowałbym te info bo takie raty jak już mówie przydadzą się na pewien nowy serwer;)

A znasz może kogoś kto posiada takie info???

Siema Eniu;)

Opublikowano

Mam nadzieję, że praca wrze pełną parą i za niedługo dostaniemy świeżutki, wypucowany i gotów do expa serverek ^^

T3duM2RCZWFyX19fZXVuZV9fXzEwN19fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Będziecie mieli możliwość przedstawienia swoich opinii na Open-Beta.

Wtedy dopasujemy serwer pod potrzeby graczy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie podajemy żadnych dat - i nie podamy nigdy, bo wystartujemy dopiero kiedy wszystko będzie gotowe do przyjęcia graczy.

Co do kontaktu z graczami - do dyspozycji będzie specjalna zakładka "Support" gdzie można napisać zgłoszenie.

Zamierzamy rozpatrywać zgłoszenia od 8 - 23 codziennie, bez wyjątku, także odpowiedź będzie pojawiać się szybko.

Dla sytuacji kryzysowych być może uruchomimy kanał Skype, ale nie jest to pewne.

No i Team Speak 3 też będzie do dyspozycji.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Buahahhahahahahahhaha

Słyszałeś o Pong ;D?

Widzę, że nawet złodzieja macie w Teamie.

;]

Co do serwera to również zagram.

Pozdrawiam

Anielica

info.png

Opublikowano

Osoba, która to napisała jest zewnątrz i nie należy do teamu.

Cały nasz zespół zaprezentujemy na dniach, ale tak naprawdę tylko ja będę utrzymywał kontakt z graczami.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie i proszę przestać SPAMować w temacie. Dziękuje.

Pozdrawiam.

Moim zdaniem to ty spamujesz, 60% to twoje odpowiedzi . . .

Opublikowano

Skoro jestem właścicielem serwera to chyba powinienem każdemu odpisywać indywidualnie prawda? Stąd te posty...

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zrobienie serwera to nie jest pasek EXP, tylko wiele ważnych czynników składających się na produkt końcowy, czyli serwer.

Jak będę coś wiedział więcej to napiszę, póki co serwer jest na ukończeniu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

róbcie ten serwer ,bo po tym co zobaczylem na Atellandzie to mi sie zygac chce - czekam teraz na wasz serwer , mam nadzieje ze to serwer ktory bedzie w 100% zrobiony !

lollogo.jpg

http://www.leagueoflegends.com/
     http://www.leagueoflegends.pl/       

Moje Aktualne Nicki w Grach :

Pablo

MamFart

Wymiatam

Opublikowano

Atmosfera ucichla, bo aktualnie przebywam za granica i nie jestem w stanie odpowiadac na zapytania.

Za trudnosci przepraszamy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

juz po sobocie a ogarnięcia nie ma, : )

nie chce być złośliwy ale pierwsze opóźnienie : D

mam nadzieje że dziś się czegoś nowego dowiemy ; >?

Zbieram +`siki

Z góry dzieki: )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...