Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Elcardia

Saloon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem to syriusz nie był za darmo, tylko ten ktoś dał lwa +9 i GM za opłatą 10kk wymienił mu na syrka +0.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 828
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja już pisałem wcześniej, nie podawaliśmy dat. Dlaczego? Po to żeby uniknąć SPAMu.

Kiedy serwer będzie gotowy dla Was - to go opublikujemy.

Nie będę tego już pisał więcej - znudziło mi się.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Gore-Tex, nie wymyślaj sobie swoich bajek bo to nie jest przyjemne.. Nic o mnie nie wiesz i na dodatek mówisz, że mam itemki od GM'ów. Zawsze sam do czegoś dążyłem, więc nie życzę sobie żebyś tak pisał na mój temat..

Opublikowano

nie wiem jak Ty to przeczytałeś ale ja nie prosiłem o "DOKŁADNA DATE STARTU SERVERA" tylko czy już coś wiecej wiadomo,jak idą prace itp...

Pozdrawiam

Opublikowano

to chyba songoku i emperorq nie było do mnie nie wiecie ile ,mam lat to zamknijcie jadaczki. Gore-Tex juz 100 raz mówi ze żeby nie spamować o dacie otwarcia a tu większość pieprzy ze albo serv nie ruszy albo kiedy on takie sieroty jesteście że nie rozumiecie poza tym ten post to zapowiedz serva a nie "powspominajmy stare czasy" chcecie ze sobą romansować piszcie na gg albo skype

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to chyba songoku i emperorq nie było do mnie nie wiecie ile ,mam lat to zamknijcie jadaczki. Gore-Tex juz 100 raz mówi ze żeby nie spamować o dacie otwarcia a tu większość pieprzy ze albo serv nie ruszy albo kiedy on takie sieroty jesteście że nie rozumiecie poza tym ten post to zapowiedz serva a nie "powspominajmy stare czasy" chcecie ze sobą romansować piszcie na gg albo skype

Widzisz GoreTexowi nasze rozmowy nie przeszkadzają w przeciwiństwie do waszego spamu...więć milcz;)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Koniec napinki.

Co do informacji o starcie serwera to podam na pewno z dużym wyprzedzeniem.

Planujemy liczbę 2,600 graczy na starcie (nasz cel).

Póki co nadal pracujemy (mamy kilka problemów - niezwiązane z serwerem).

Pozdrawiam.

Opublikowano

No no, nieźle!

Jak narazie zapowiada się na jeden z najlepszych serwerów które mają wyjść.

Mam nadzieję że serwer będzie conajmniej taki dobry jak prezentacja.

aa98433926034301b187916074dbadce.0.gif

I widziałem ich wodza: przybiegł, mieczem skinął

I jak ptak jedno skrzydło wojska swego zwinął;

Wylewa się spod skrzydła ściśniona piechota

Długą czarną kolumną, jako lawa błota,

Nasypana iskrami bagnetów. Jak sępy

Czarne chorągwie na śmierć prowadzą zastępy.

Opublikowano

Nie chciałbym na razie mówić czy to będzie najlepszy serwer itd. bo jeszcze nie wystartował (pomijając poprzednią wersję).

Co do dużej liczby graczy to spokojnie - do dyspozycji będzie 6 świeżutkich channelów do Waszej dyspozycji.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Trochę sobie duży cel postawiłeś, którego nie wykonasz na sto procent.

Ja myślę, że koło 100-200 osób wejdzie na start serwer.

Na taką ilość graczy będziecie czekać długo.

g0Tef.jpg

Opublikowano

O moje liczby się nie bój. Mamy porozumienie z 2 największymi forami w internecie o Metin2 + innymi stronami o Metin2 także możesz spać spokojnie.

Po 2. "Żeby osiągnąć cel, trzeba mierzyć wysoko."

Pozdrawiam.

Opublikowano

Hmm aktualnie zaden serwer nie ma tylu graczy online, a Ty chcesz na start 2600? Noo to powodzonka;p

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

Jezusie kochany! Dlaczego od razu musicie wszystko krytykować, nie dowierzać i dochodzić wszystkiego co się powie.

My sobie ustanowiliśmy cel naszego działania: 2,600 graczy (może niekoniecznie w 1 dniu) i będziemy robić wszystko by go osiągnąć.

Jeśli ktoś nie widział nigdy 2,6k on-line zapraszam: EliteMT2, PandoraMT2 itd.

Proszę naprawdę wyluzować trochę, bo wszystko co się powie to od razu atakujecie, krytykujecie itd. Po co to wszystko?

Pozdrawiam.

Opublikowano

zapowiada sie ciekawie. mam nadzieje ze wypali. bo sadzac po ostatnich akcjach z privami to z tymi ich startami roznie wychodzi. ale badzmy dobrej mysli ze w maire szybko wam sie uda go wlaczyc

Opublikowano

Proszę wstrzymać się z komentarzami "kiedy on?" "kiedy wystartuje itd."

Muszę przyznać, że nie wszystko idzie po naszej myśli, mamy pewne problemy organizacyjne co za tym idzie projekt wystartuje później.

Dlaczego? Mamy problemy z dogadaniem się z członkiem naszego teamu (ma własne problemy prywatne i nie możemy tego przeskoczyć).

Przepraszam wszystkich cierpliwych graczy oczekujących, ale zrobię wszystko, aby serwer wypalił jak najszybciej.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...